Hur tur får man ha?

Jajemen, allt ordnar sig! Vi ska bli radhusägare. Helt plötsligt. Haha. Vi kom på i torsdags att vi ville bo på Trumpetvägen. Idag är det måndag och vi har fått ett hus där! Helt sjukt.
Det huset vi var med och la bud om först, som vi alltså förlorade för att han gick för högt, det är det huset vi ska ha nu. Han som fick det hade tydligen börjat strula och skulle pruta och grejer. Så mäklaren rekomenderade oss istället och de gick på hans linje. De valde oss istället! Så nu får vi betala det vi la som sista bud.
Och det känns bara sååå bra för i det här huset var ju badrummen i tiptop! I det andra huset hade vi behövt renovera badrummen också, köpa ny varmvattenberedare och köpa torktumlare. Nu slipper vi det där. Det blir köks-renovering och rums-renovering. Härligt. =) Och ändå var det andra huset uppe i 1´425´0000 kr nu. Vi kommer alltså betala 1´450´000 för vårt hus och då är badrummen som sagt redan klara! Det kunde fan inte blivit bättre det här. Gavelhus är det också... my god... Jag bara grät när K ringde o sa att vi fick det. =)
Vi kommer alltså bo i huset innan sommaren... nångång i juni får vi flytta in. Eller ja, ville vi in tidigare så gick det att ordna det med, men juni räcker absolut. Det är ju fan snart.

Nu känns det ännu bättre med Turkiet-resan kan jag säga. Det här året är ju bara för himla bra...

Svensson-livet, here we come! And we love it! =)

Kommentarer
Postat av: Pethra

Wheeeeee jag är så glad för er skull! Men så jävla avis. haha.. ;)

2008-04-21 @ 19:43:46
URL: http://nanoliten.blogg.se
Postat av: Mamma

Jag är så jäkla glad för eran skull, det går som på räls för er, det är härligt.

2008-04-21 @ 19:45:35
URL: http://[email protected]
Postat av: Lilian

Grattis!! :)
tycker inte ni ska ta bort det lila sovrummet ;)
kramis

2008-04-21 @ 20:35:10
URL: http://lillzan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0