Skruttunge


Tröttast i stan


Han växer så det knakar. Nu är strax stl.56 för litet. Lilla skrutt.


Snutt




Har nog inget att skriva.. Inget speciellt. Dagarna går och de är så roliga. Jag älskar att bara sitta och titta på lillskit. =)


Kan sitta själv.. ;)

Lyckat

Lilla rara Donny, jag hade redan skrivit bloggen när du ringde. MEN, du får en rad i det här inlägget.

Ja, Donny ringde och sjöng Ja må hon leva för mig i lördags. Det var roligt. Tack Donny. =)

Festen var rolig, men jag tyckte jag drack och drack utan att det hände nåt. Men vips så slog det till. Sedan var det lika fort över. Hehe. Fast det var ju skönt förstås för det betydde att jag inte va så dängdålig igår.

Bilder kommer sen. Kanske.

Fick sjukt bra presenter av folk och fä! Väldigt lyckad födelsedag måste jag säga! Tack alla! =)

Happy birthday

Gissa om jag fick en gullig start på födelsedagen. Kristian kom upp med en bricka med frukost, ljus, kort och present, medan han sjöng en rad ur "ja må hon leva". Gah. Blev så glad. Aldrig fått frukost på sängen av nån förut. Sen gick han ned och gjorde iordning till sig själv också. Där satt jag och åt med tårfyllda ögon. =) Älskar älskar älskar honom.
Fick presentkort på Gina Tricot, så idag ska jag se om jag hittar nåt till ikväll!

Vi håller på o gör iordning för idag. Kristian donar med smålister och jag städar. Det ser faktiskt bra ut nu. Tänk va duktig han är, min karl. En riktig handyman. =) Igår kväll fick vi upp lite tavlor och sånt också. Nice. Känns som ett hem nu, inte en knarkarkvart. Hehe

Vår fina son ligger här i vår säng och sover. Det är inte riktigt hans timme än så att säga... Den gossen drar sig gärna till runt 11-snåret. Vilket passar oss utmärkt idag såklart.
Alltså han skrattar högt nu ibland. Är det way to soon? Är det jag som inbillar mig? Eller vi. Men jag svär på att han skrattat högt. Kristian killade hans fötter med hans skäggstubb och där kom skrattet. Flera ggr om. Sen skrattade han igår när han låg och tittade in i elementet (?). Haha. Och sen har jag hört det när han sover också. Could it be?
Han är ju bara 10½ veckor. Men det kanske är nu det bör komma liksom? Ingen aning. Skrattar gör han iaf. =)

Nej nu måste jag fortsätta städa. Skulle bara berätta om min underbara start på dagen. Kärlek.


Självutlösare

Well then. Längesen.
Allt rullar på och funkar faktiskt hur bra som helst. Jag kom på mig själv häromdagen med att tänka "ska det vara såhär lätt?". Om jag hade vetat det hade vi skaffat barn för längesen. ;) Nej det hade vi inte, men det är sjukt skönt att det känns på det här sättet. Men så tror jag också att vi har haft en väldans tur med Ville. Han är så himla snäll. Eller överhuvudtaget har vi haft tur. Allt har liksom funkat... amning osv. Men pessimisten i mig måste tro att nästa graviditet och barn icke kommer gå som en räls. Hehe. Det också. Häromkvällen tänkte jag på hur det var att vara gravid och det var nästan så att jag längtade dit för en stund. Men andra sekunden, nej. Livet har börjat nu. =)

Försökte ta med självutlösaren. Gick ju sådär..


Till slut ville han inte mer.. hehe

Imorrn fyller jag. Hejhopp vad tiden går. 27 år och mamma, precis lagom för mig. Sa att jag skulle ha barn runt 30. Men när jag träffade Kristian så sjönk den siffran.
Fest imorrn. Ville ska sova hos mormor o morfar. Mitt dåliga samvete har minskat avsevärt. Han träffar dem så himla ofta och jag ser ju att han mår jättebra med dem. Sover, äter, ler, skiter o sover. Precis som det ska va. ;)
Imorrn får jag äntligen dricka bacardi razz. Som jag har längtat. Hehe. Ska bli kul!


Mina tankar går till min vän, som mår dåligt. P, oj vad jag önskar att jag kunde ta bort allt det onda. Jag kan inte öht föreställa mig hur det känns att må som du gör. Men tiden har snart runnit ut, snart mår du bra igen! Och du som är så stark kommer bara att ha blivit starkare av det här. Jag beundrar dig. Jag hade aldrig klarat det som du. Du är fantastisk.

Ville


Älskade älskade unge.


Älskade älskade familj.

En bild


Ville och hans gammelmormor. Glada med matchande kläder. =)

Nytt liv


Min älskling i fina kepsen. =)

Idag ska vi till Bvc igen. Kolla hans "knölar" han har i huvudet. Antagligen är det bara lymfkörtlar eller fettknölar eller nåt, som alla har. Men nymamma som man är så vill man ju kolla allt. Hehe
Nu går det himla fort med honom alltså. Han är så mycket mer med och han tittar verkligen och hänger med i musikmobilen han har ovanför sängen. Roligt. =) Och så ler han ju en hel del, men jag längtar till skrattet.

Idag ska Kristian och Kim lägga vardagsrum/hallgolvet. Fyfan va skönt! Tapeterna hämtade vi igår så de kanske kommer på plats i helgen om man har tur. Åååh va härligt. Känns som det ändå kommer se ganska skapligt ut här om ett par veckor. =)

Jag och Ville ska åka och fira kusin Tim som fyller 18 år idag. Stora grabben. Hehe
Så då får man väl se lilla Nowalie. Hon är så söt och rolig... lilla gumman.

Nu har mitt nya liv börjat. Eller, skapligt iaf. 4:e dagen idag som inget skit ska ätas, åtminstone inte här hemma. Att nån fyller, det kan man ju faktiskt inte rå för. ;)
Kom faktiskt i mina svarta jeans häromdagen. Fine fine, det hänger lite utanför, men jag har för tusan fött barn! Haha
Nej men nu får det vara nog med att äta skit jämt.. Går jag inte ned nu med hjälp av amningen, går jag aldrig ned. Träningen ska också tas tag i.. Men tydligen ska man inte träna på minst 3 månader efter ett snitt, så det får vänta en liten stund till. Frågan är också vad jag ska börja med... Friskis? Pethra vill ju inte gå på jympa, så frågan är om jag kommer masa mig iväg och verkligen gå själv. Frågan är ganska enkelt besvarad eftersom jag känner mig själv.
Simning skulle jag vilja, men det är samma sak där. För mycket jobb för att åka dit själv. Ja äh... vi får se vad det blir.
Nån bantning blir det iaf inte, inte så länge jag ammar. Men mer hälsosamt leverne har ingen dött av.


Kärlek

Samvete?

Nu har vi en stor kille minsann. 5205 g och 55 cm lång. Så fin så fin.
 
        Liten skit på bb. =)         Glad skit hemma. =)


Jag ser ett ljus i tunneln för vardagsrummet/hallen/köket. It´s comin´ together. Tapeter och golv är beställt.
I helgen kan det ske grejer!

Jag har egentligen inte så mycket att skriva. Dagarna består av Ville. Vår älskade älskade Ville.

Ska på tjejmiddag nästa fredag. Funderade på om jag skulle ta o dricka nåt glas vin. Men sen kom jag på att jag fyller helgen efter, så vi kommer nog att fira lite då istället. Det är så tvådelat det här.. För samtidigt som jag vill kunna vara en kväll ifrån Ville sådär för att bara vara Marie, så vill jag inte... Jag vill inte inte amma honom. Eller inte kunna sova precis bredvid honom. Och jag kämpar ganska hårt med att inte få dåligt samvete, för jag borde inte få dåligt samvete. Jag vet ju att han inte far illa av att jag (vi) är borta en kväll/natt. Fast det kanske vore konstigt annars. Om man inte fick dåligt samvete what so ever? Då kanske det skulle kännas mer som att man inte bryr sig? Ja vad vet jag.
Hur som helst så verkar han trivas alldeles utmärkt hos hans mormor och morfar, så det är egentligen inga bekymmer alls med att han sover där. Det är bara mitt mammahjärta som blöder ändå.
Men vi får se hur det blir. Vi har iaf pratat om att gå ut o fira lite då...

Nu vill unge herrn ha mat. "Mjaaaaau" låter det... Hihi

RSS 2.0