Skrutt kan själv, förstås.

Måste bara berätta att idag kom det första "kan själv. Och verkligen de orden också.

Vi hade duschat och skulle gå ned för trapporna. Då brukar han hoppa upp i min famn om han inte håller i min hand och börjar gå nedåt, men den här gången tog han ett steg tillbaka och sa "ka sjäää!" Kan själv? frågade jag. "Jaaaa!"

Älskade lilla plutt. Klart han kan.


Ojustja, en sak till. Det är min sista dag på jobbet idag. Kanske för alltid? Vem vet. Kör ett 5-timmars ölpass som avslutning. Passar perfekt. =)

Åka flygplan

Imorrn åker vi till Turkiet! Tjohoooo! Det packas för fullt här. Eller nej, inte packas, det skrivs listor. Om och om igen. ;) Packas gör det nog inte förrän imorrn. Möjligen ikväll.

Tvätta ska jag också. Och städa. Eller vi, förstås.

Nåt är det som gnager i mig, men det är väl bara det faktum att man den här gången har med sig sin lilla skrutt. Jag blir sjuk när jag tänker på om det skulle hända nåt där borta... Usch.. nej. Varenda sekund ska det finnas minst ett par ögon på skrutt. Varenda sekund.

Det blir toppen!

När vi vaknade för en stund sedan sa Ville "åka flygplan?". Imorrn älskling.. imorrn... =)

Lilla tigern


Helt klart den finaste tigern som någonsin skådats.


RAAAOW! ;)

Tilliten är borta.

Lilla skrutt sover och jag väntar på att golven ska torka så jag kan fortsätta mitt städande. Lite tvätt skulle nog behöva göras också...

Ville och jag hade så mysigt igår. Efter att jag hämtat hem honom då jag kom hem från marknaden så var det bara en toppen-eftermiddag. Vi lekte, myste, grillade, badade/duschade.. det var helt enkelt ljuvligt. Han är ljuvlig, vår son. 2-års-trots, vad är det, liksom? =) Inte än iaf. Han är bestämd och han vet vad han vill, men han är faktiskt bra på att acceptera ett nej. Dessutom försöker jag alltid ge alternativ istället för att säga bara blankt nej. Man måste kompromissa lite med de små också. =)

Idag har jag beställt nya namnlappar och nya namnnappar inför hösten. Namnlappar har vi kvar lite av, men jag vet ju att de går åt som smör, så det var lika bra att köpa på sig ett gäng till. Blir ju lite nya kläder till hösten och det som införskaffats under sommaren har vi ju inte märkt eftersom han inte varit på förskolan. Dessutom måste ju alla kalsonger märkas nu också.

Det går supersuperbra med potträningen nu. Vi är fortf. fega på att strunta i blöjan om vi ska åka nånstans, men den här veckan som kommer tänkte jag att det ska göras det med, ofta. Idag kissade han dessutom på vanliga toaletten, så det är också något som ska tränas på hädanefter. Bättre med vanliga toan liksom.. finns ju inte pottor överallt... Och nu bajsar han även på pottan. Fortf. är det nångång som han inte riktigt hinner, eller glömmer bort, men de gångerna är numera väldigt få. Helt blöjfri innan vintern kommer, det tror jag på. =) Ja, under dagtid alltså.

Snart åker vi till härliga Turkiet också... 19 dagar kvar idag! Faaan va nice det ska bli att bara kunna slappa, bada, äta gott.. Mmmmmmmmmmm.



En del människor förändras aldrig och visar gång på gång att de inte är att lita på.
Den här gången kommer det inte gå tyst förbi...

RSS 2.0