Botten

Fyfan vilken sämst kväll. Ibland undrar jag hur en del tänker.
Och på toppen hamnar alla jävla hormoner som gör att jag blir 100 ggr mer ledsen. Hatar det.
Det var min fredagkväll det. Härligt.

Penning

Gosade bebbe hos Pethra igår. Mycket mysigt. =) Snart igen! =)

Tagit nytt kort idag.. men ja.. inte hänt så himla mycket.

V 21

Idag är en ganska konstig dag.. Känner mig sådär seg och slö och bara vill sova. Ska jobba imorrn igen efter att ha varit ledig i 6 dagar. Man blir sååå arbetsskygg när man varit ledig så länge.

Håller på och fyller i de där papprena om hp. Svårt att beskriva en hel arbetsdag, dagarna är ju rätt olika beroende på vad det är för veckodag. Men jag beskriver en fredag typ, det är ju ändå då man behövs som mest och vet att man definitivt jobbar. Och sen blir det ju helt annorlunda i sommar än vad det är just nu. Och det är ju då jag behöver vara ledig. Ja det blir nog bra det här. Hoppas chefen jobbar imorrn så han kan fylla i sin del.

Försökte planera föräldrapenningen idag. Tänkte jag skulle planera för både mig och Kristian och se vad det blir på ett ungefär. Men fan, jag fattar ju inte..  Har inte orkat läsa på det här med dagar och grejer. Hur det blir eftersom han kommer att ge mig dagar.. Hur många dagar är det jaaag har i slutändan liksom. Äh.

Inte använt någon näs-spray sedan igår natt... Duktig jag. Inatt fick jag klara mig utan. Men samtidigt.. jag läste på familjeliv om folk som har problem med täppan genom hela graviditeten. Hms. Då hjälper det ju alltså inte om jag slutar med spray. Men det fanns tydligen andra saker man kunde prova och köpa. Fick lite olika tips. Och i slutet, om man inte orkar mer och behöver få sova innan förlossningen, så finns det tydligen medicin, som ska vara ofarlig för bebisen. Är väl bara så kanske att man inte kan medicineras hela graviditeten.

Ska nog köpa nåt idag. Till barnrummet alltså. Säger alltid så och hittar aldrig nåt, men idag så! ;)
Vi skulle beställa vagnen med den här lönen, men det får bli nästa eftersom det är med den här lönen vi reser.
Gör inte så mycket nu när vi vet vad vi vill ha för vagn..
Men jag skulle vilja att de ringde från Barnens Hus så vi kan få hem sängen och skötbordet.

Måste köpa mer havandeskapsolja idag. Redan använt 2 flaskor. Hehe. Eller är det 3?

Och så måste, MÅSTE jag kolla upp att börja simma eller nåt nu. Fan... skulle ha gjort det direkt från början. Men det har ju varit så kallt. Man vill gärna inte gå ut med blött hår då. Mycket stt skylla på, jag vet. ;)

FÖR täppt

Men helt seriöst, är det meningen att vara såhär täppt!? Vissa stunder när jag ligger i sängen på sidan, så släpper det lite.. men det tar bara nån minut så täpper det till igen. Cicci nämnde 20-veckors-täppan... hoppas det är så. Så att det snart går över!
Btw är jag i v.21 nu.. så härligt.. Finns ingen oro längre, för mig. Jag ska bli mamma och min fina älskling ska bli pappa. =)
Han hade födelsedag igår så det var en hel del folk här under dagen. Alltid roligt!
Jag köpte en del grejer till hans målande, så nu väntar jag med spänning på nästa tavla! Och så köpte jag spel till Playstation 3, NHL 2008, för vi ska ju ändå köpa konsolen nu när den kommer igen. Har varit slut i stan ett tag. Men det stod att den preliminärt skulle komma in på Elgiganten imorrn, så vi ska åka och kolla då.

Idag ska jag till Pethra och gosa med lille Axel... Leka mamma för en stund.. ;) Eller så kommer han sova hela tiden och jag får låtsas leka nöjd-mamma. ;) Vi skulle luncha, så det är ju alltså ett tag kvar, vilket betyder att jag right about now skulle ha tid att sätta mig ned med mina scheman, så att jag kan deklarera om mina kassakort sedan förra året. Pust och stön va jobbigt. Men ja, vill jag ha pengar så...
Och så måste jag fylla i papprena om hp.

Jag skulle vilja gå i ide till våren kommer på riktigt...

Hp

Jag vill ha påskmat idag med! Men jag har inte ens tagit upp tanken inför Kristian, vet hur den diskussionen skulle sluta. Skulle sluta med att jag själv fick köpa en burk sill o lite prinskorv o rödbetssallad typ. ;)
Men jag älskar verkligen den där maten. Så det får väl bli potatis, korv och pepparrotssås idag. En favorit det med.

Trevligt igår, men vad har hänt med våra sammankomster i släkten? Haha. Avsaknaden av alkohol gör att alla är ruskigt tysta till en början. Hehe. Men sen blir det ju alltid som vanligt igen. =)

Idag ska jag baka bullar. Får se om de blir ätbara. Första gången jag gör själv. Bakat när jag bodde hemma, med mamma o så, men aldrig helt själv. Ja det visar sig. Sen måste jag iväg till mormor o slå in presenterna till Kristian också. Frågan är, är jag helt klar eller ska jag köpa nåt mer? Hm hm. Tror jag är klar faktiskt. Ska tänka på´t. Fick ju inte tag på en utav sakerna jag skulle köpa visserligen...

Igår kände jag en rätt "hård" spark. Om man jämför med de små buffarna som varit innan alltså. Men man känner ju inget utanpå, så så hård är den ju egentligen inte. Längtar till Kristian också kan känna, för det händer en hel del därinne. =)
Skrev ut papper om havandeskapspenning också, men glömde de hos mamma o pappa. Vår chef slutar den här veckan, så det är lite bråttom att få dem ifyllda. Hört att de tar en stund på sig att besluta om ansökan.

Jaha nehe, vänta på Kristian som ska hämta upp mig så vi kan åka o göra nåt. Kanske en tripp till Barnens Hus eller liknande? ;) Alltid roligt att strosa o titta runt på sånt där.

Städar

Städar och tvättar at the moment. Kristian är iväg och lämnar skruvdragaren till Kim o Gittan. De renoverar sitt kök. Var där igår och då slog allt tillbaka, hur jobbigt det var att leva här i röran när vi renoverade köket. Uh.

Idag blir det påskmiddag/födelsedagsfirande hos mamma o pappa. Längtat efter påskmaten! =)

Igår skulle vi ha ätit slagstaglass, men vafan, det snöade ju. Jävligt sugen på glass man är då då. Hehe

Känner av buffar hela tiden nu. Han verkar vara vaken dygnets alla timmar han. ;) Nåja, det ska vi nog allt ta ur honom sen.. ;)

Funderat mycket på det här med järntabletterna. Det verkar som att andra minsann klarat sig undan den här sk rekomendationen, så why me? Hmpf. Fortf. irriterad. Vill inte!

Nej då ska jag ta itu med resten då.

Hjärtljud

Usch vilken hemsk värld vi lever i. Det här i Arboga... Såg nyss på Efterlyst om det. Och jag bara sitter o gråter. Hur kan man göra så.. 2 små barn. Fruktansvärt. Jag hoppas såklart att mamman överlever, men för mig själv kan jag nog inte säga att jag skulle vilja överleva nåt sånt här. Tänk att när som helst kan livet förändras så radikalt. På bara en sekund. ;(

För att övergå till något annat så är min påsk-jobbvecka slut. Nu är jag ledig i 6 dagar. Otroligt skönt. Jag ska sova som en stock varje dag. Och försöka vänja mig av vid näs-sprayen. Använder den ju bara en gång på kvällen när jag ska sova, men ändå. Cicci klarade det tydligen, då ska bannemej jag också klara det! Får hålla mig till koksaltlösning sen.

Vi var hos barnmorskan imorse. Lyssnade på bebbens hjärtljud. Häftigt. Det känns så skönt varje gång man får ett bevis, även fast man vet att han lever därinne. O buffarna är också mysiga att ha som bevis.
I övrigt var det bra med mig. Lite lågt blodtryck fortf., men det sa hon ju bara är bra att ha ett tag till då det antagligen kommer höjas senare. Hon testade mitt blodvärde också för jag berättade om huvudvärken, men det värdet var också bra. Nu har jag iof inte haft ont idag så, peppar peppar. Sen vägde jag mig dårå... Hehe. Men jag blev nöjd! Har gått upp 3 kg sedan jag blev gravid. För mig känns det som absolut ingenting. Är ju ändå halvvägs. Men ja, det mesta går man ju upp sen såklart. Men det kändes ändå bra på nåt sätt.
Fick mitt moderskapsintyg också. Nu finns det bevis på att jag ska bli mamma. ;) Och nu kunde vi när som helst ringa för att skriva på papper om att det är Kristian som är den väntande pappan. Får se om vi ringer i veckan eller när det blir av. Sen vare nog inte så mycket mer i det här besöket... Eller mja, hon började prata om järntabletter. Jag vill ju helst inte äta såna, eftersom man har så lätt att bli förstoppad då. Har lite panik över sånt där. Så jag frågade om jag verkligen behöver dem, om jag har dåligt blodvärde alltså. Hon svarade väldigt unndvikande på den frågan, svarade bara att man i stort rekomenderar att gravida ska äta järntabletter för att förbereda för förlossningen. Men ja, jag vet inte om jag kommer börja eller inte. Eftersom hon märkte att jag blev anti, så sa hon att vi testar mitt blodvärde nästa gång och ser om jag kommer behöva det eller inte. Så ikväll har jag ätit blodpudding! Haha. Ska verkligen försöka slippa de där tabletterna. Eller så gör jag som jag pratade om med en kollega, äter tablett varannan dag eller nåt, o sen ser till att äta järnrik mat de dagarna jag inte stoppar i mig en tablett. Visserligen skulle jag väl kunna ta tabletterna o märker jag att det går åt skogen med magen, så slutar jag. Vi får se. Hon sa att efter v.24 så bör man äta dem.

Nej nu ska jag nog lägga mig o läsa... helt slut.
Kristian är hos Jimmy och målar tavlor. Får se vad det blir för vackert han har med sig hem. =)
Jag bad om en hjärta-tavla, så vi får se.

Jävla huvudvärk

Huvudvärk, igen. Inte lika farligt som förut, men alvedon verkar bara hjälpa ibland. Gah. Blir galen. Men som tur är ska vi till bm imorrn, så jag får höra med henne då vad jag ska göra om det blir migrän igen.

Har för övrigt börjat känna av små buffar. Mycket mycket svaga, men det är iaf buffar. =) Känns mest när vi ligger på kvällen och ska sova. Som om nåt pulserar då o då i magen. Längtar till jag känner verkliga sparkar.

Nej, glass... På fredag blir det invigning av slagstaglass förresten. Om det inte snöar förstås. O nu blir det coops egna glass. Den bästa!

Addicted to ice-cream

Nje, Malin du är väl i v.21 nu? Jag är alltså 19 färdiga veckor, så jag är inne på den 20:e. Är på 19+2. =)
Man säger att jag är i v.20 för att det är den jag håller på med så att säga.
Så på lördag går jag in i v.21, för då blir det 20+0.


Påskveckan är här. Nice. Påskmat! Love it. Och fira mamma och Kristian också.
Men först jobba några jobbiga dagar. Iof inte sååå farligt. Har rätt bra tider den här veckan.
Det bästa, förstås, är ju att jag är ledig påskafton.

Jag är trött och måste röja undan här.. Sen ska jag äta glass!

3 veckors skillnad dårå..

Fyfan va trött jag blir. Skrev ett inlägg. Klart det försvann. Jaha.


V 16                     V 19

Kanske inte sån skillnad om man bara tittar på bilderna, men skillnaden känns!
Gick in i v.20 idag. Hurra.

"Kroppen: Nu har halva graviditeten gått och det börjar synas att du är gravid även utanpå kläderna. På vissa börjar naveln sticka ut en aning."

"Fostret: Fostret växer mycket under den här tiden och är cirka 25 cm långt och väger runt 250 g. Huden utvecklar nu ett gelélikande lager som kallas vernix, det skyddar huden från fostervattnet. Under mjölktänderna bildas de permanenta tänderna. På flickor formas vagina och äggstockarna innehåller vid den här tidpunkten över sex miljoner ägg, men reduceras till 300-400 ägg innan hon blir fruktbar. Pungen är fortfarande tom på pojkar."


Globen ikväll. Linda live. Yes. Sanna live. Yes. Charlotte live. Yes.
Hörde på radion att folk (äldre antar jag?) tycker Christer Sjögren är schlagerkung. (?) Dansbandskung, möjligen, men schlagerkung? Vad har han gjort för att förtjäna denna titel? En gång gör ingen kung. Inte ens två.
Om han vinner.. jaa.. vad gör jag då? Hehe. Bojkottar den här skiten.

Egen plats

Nu har jag en egen parkeringsplats. 20 m från Kristians. =) Härligt.

Det var sååå skönt med ansiktsrengöringen idag. Önskar man hade råd att göra sånt där mer ofta. Nästa gång blir det nog klassisk ansiktsbehandling. Frågade om massage också. Nacke och axlar är ingen fara. Samma med fötter, men man skulle vara lite försiktig  på utsidan av vaderna. Så vi får se om det blir massage för mig kanske. Antagligen fotmassage. För det fanns inge nacke-axlar. Bara nacke-rygg. Lite svårt att ligga på mage snart.
Idag var första gången Kristian insåg att jag har mage. "Nu ser man ju verkligen att du är gravid!" Mm.. som sagt.. bara sett tjock ut innan antar jag. Hehe

Fick hem min fina bola idag. =) Silverfärgad med mönstrade hjärtan i. Så fin så.

Drömde inatt att han började sparka i magen. Fast det var lite överdrivet för foten stack verkligen ut typ 10-20 cm. Hehe. Men jag fick iaf känna känslan och den var underbar. Snart så.. snart..

Jag är säker på pojke, men andra gör mig osäker när de pratar. Ja vi får se helt enkelt.

Homeparty och böter

Såklart så var skötbordet inte alls bra, det på Ikea. Visade sig att det är konstruerat så att man får stå på sidan och byta blöjan? Konstigt.
MEN, när vi var för att kolla skötbordet på Barnens hus istället, så insåg jag att vi lika gärna kan köpa sängen där också. Så nu blir det Hjärtdesign i spjälsäng och skötbord. Har beställt och det kommer nästa vecka. =) Men det är antikbets båda två så det passar till garderoben ändå. Sweet.
Och så fick vi med oss vitrinskåpet också så det sätter Kristian ihop just nu.

Ska åka till svärmor om en halvtimme. Mamma och mormor ska följa med. Vi ska dit på homeparty, nå aloe vera produkter som nån ska visa.

Tror ni inte jag fick böter idag med? Fastän jag stod på nr 14! Så det måste väl vara så att det gäller för hela tomtebogatan. Jävla skit. 400 kr x 2 under en vecka. Härligt. Så då tänkte jag att jag får avboka ansiktsbehandlingen för imorrn, tyvärr.. Men, då sa min mamma att hon betalar den, för sånt måste man unna sig. Det vände min dag. =) Tack mamma!
Ska bli skönt att få brynen plockade och färgade igen.. Jag försökte hålla formen efter förra gången men det är fan svårt. Och sen tänkte jag höra med dem om det verkligen ääär så att jag måste skippa precis all massage. Jag menar om det nu finns punkter att trycka på som inte är bra, borde inte de veta då var de inte ska trycka? Behöver ju inte ta ryggmassage, men kanske nacke.. eller fötter.. whatever. Nåt!

Väntar ett barn.

Nu är jag strax helt frisk. Eller jag är frisk. Lite snorig är alla såhär års. Jobba på onsdag.

Idag ska jag, mamma och mormor till Ikea. Jag och Kristian var där igår och skulle köpa spjälsängen, men den var tillfälligt slut, såklart. Finns alltså inte idag heller, men min snälla mamma har sagt att hon skulle köpa ett skötbord till oss. =) Så nu blir det Leksviks skötbord istället. Samma som vi kommer ha i sängen och som vi har i garderoben. Det var det skötbordet jag egentligen ville ha från början, men jag hade fått för mig att det kostade 2000 kr. (?) Det gör det inte. Och det känns mer praktiskt eftersom det är en byrå i samma möbel, så när blöjtiden är förbi kan man fortf. använda det som bara en byrå. Tror man kan ta bort skivan däruppe då också.
Vi köpte t o m barnmatstolen igår. Hehe. Liiiite tidigt. ;) Men vi tänkte att när vi ändå är där.. man kan ha den ligga i nån garderob så länge. =)
En del reagerar på att vi börjat köpa grejer "tidigt", som de uttrycker sig. Men.. jag är ju i v.19 och vi väntar ett barn. Vad är felet? Får jag ett sent missfall bara för vi börjat köpa saker? Även om det skulle gå åt skogen, så vill vi ju ha barn, så nångång kommer vi ju få barn hur som helst. Och jag vill inte missa den här roliga tiden med att få köpa grejer länge, bara för att en del tycker man ska vara försiktig med sånt. Vi väntar ett barn,  inte ett missfall. Punkt.

Ska köpa ett vitrinskåp idag också, till vardagsrummet. Kristians lilla barskåp. ;) Mitt med, later on.

19

Idag ska jag klippa mig. Äntligen. Svårt dock eftersom jag inte vill fortsätta klippa den här frisyren. Men de får väl jämna till det bara så det kan växa ut och bli en vanligt page. Sen ska jag försöka hitta nån fin tröja till ikväll. Ska ut o äta på Papas Tapas med Kristian. Och sen bio efter det om vi känner för´t. Har fått igenom att gå och titta på P.s I love you. Kärleksfilm alltså.. Jag är i chock-tillstånd. ;)

Idag går jag in i vecka 19. Spännande.

"Kroppen: Livmodern växer allt mer och magen börjar få en rund form i profil. Vissa kvinnor kan känna av foglossning omkring den här tidpunkten. Det kan yttra sig som en diffus värk runt bäcken och neråt låren. Under senare delen av graviditeten kan man få problem med ryggen, man kan till viss del motverka det genom allsidig kroppsträning som dessutom gör att man får bättre kondition."

"Fostret: Små ljusa hårstrån sk. lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr."

Vår bebis är en färdig människa, i miniatyr. Coolt. ;)

Böter

Fick böter, i förrgår tydligen. När jag stått på besökande i 6 timmar. Jajemen. Nitiska jävlar.
Fast mest handlar det nog om att jag bor här. Men då serni, har jag kommit på vad jag ska göra.
Jag ska bort o ställa mig på besökande på ett annat nr. T ex Tomtebogatan 14 eller nåt sånt, för då kan de fan inte hävda att jag bor där. Jag kanske har en kompis som bor där som jag besöker.
För jävlar om de ger mig böter igen typ inatt eller i helgen. Nu är Slagtäppan stängt för helgen så jag kan omöjligt ringa och fråga om det finns nån plats att reservera för mig. Så var i helvete tycker de att jag ska ställa mig i helgen då? 400 spänn rakt ner i sjön bara. För att nåt pucko va där kl.03 på natten utan ett liv.
På måndag ska vi ringa o se om det finns nån plats åt mig. Och finns det inte det, så finns det fan inget annat jag kan göra så då tycker jag de kan ta de där böterna o köra upp dem nånstan.

Rosa, eller?

Jag är hemma sjuk från jobbet, idag och igår. Vet inte om jag ska vara hemma imorrn med. Vore nog lika bra. Tog febern nyss och jag har fortf. feber. Inte mycket idag, men det är feber. Och halsen gör så ooont. =/
Men fredagar är ju rörigt på jobbet, oftast jobbar alla så det är inte så bra när nån är sjuk då.
Vi får se under dagen hur jag känner mig.
Blir sådär extra nojig nu när jag är gravid. Det är redan tungt med mitt jobb och inte särskilt bra för kroppen, men blir det extra tungt och sämre för syre o sånt att komma till bebisen, när man är sjuk och skulle jobba?
Kanske inte är nån fara, jag vet inte.. Men jag tänker iaf för oss båda två just nu.

Vi kanske har enats om ett skötbord också minsann. Eller.. jag frågade om vi skulle köpa det vi kollat på o han sa "jag vet inte". Vadå vet inte, sa jag. "Ja fast jag vet ju hur det blir, det blir ju det vi köper" Haha.. Eeeh? Jag gillar faktiskt det! På Barnens Hus tror jag det var. Jättefint trä-skötbord med ett inristat hjärta längst fram.
Men ja, då vet vi hur det blir då. ;)

Snart är det påsk också. Härligt. Påskmat! Och så ska vi fira mamma då. Då är ju frågan, vad vill mamsen ha? Det kan du ju fundera på.
Är ledig påskafton. Det är min lediga lördag, men tydligen så hade inte det spelat någon roll. Vi lottade på nyår vilka som fick vara lediga då och de som var lediga då får jobba nu på påsk. Orättvist, kan tyckas. Man borde nog ha fått veta det redan då, för då tror jag att några st hade avstått från att lotta. När man har barn så är ju påsk så mycket viktigare än nyårsafton. När är det pingst? För då skulle vi som är lediga i påsk, jobba.

Läste igår en tråd på familjeliv om folk som varit på ultraljud och bm sagt ett kön men det visat sig vara det andra. Nu tror jag inte att det gäller oss, för hon visade ju t o m snoppen. Men det måste vara lite krångligt, för till en tjej så hade de sagt att det med 98% chans var en pojke och ändå var det en flicka. Man ställer ju in sig så mycket på det könet de säger. Och en hade varit på ultraljud så sent som i v.37, när man absolut bör se, och ändå sett fel kön.
Fick se ett klipp igår som en hade från ett köns-ultraljud. Hon tyckte att det var klockrent var det var, så utan att hon sa innan så kollade jag o K på det. Flicka, sa jag. Pojke, sa Kristian. Och när vi sen frågade så var det en flicka. "Det var ju så jag såg på vårat ul att det är en pojke!" säger Kristian. What? Men fortfarande, barnmorskan sa ju pojke. Om det hade varit bara Kristians utsago så hade man kunnat tveka, men nu gör jag inte det. Nej det ligger nog en liten Simon eller Milton därinne.. ;)

Hade en diskussion med en kompis igår om färger på barn. Jag kommer inte att klä vår son i helrosa kläder, men om det är några detaljer i rosa, det struntar jag i. Men då menade hon på att det är så mobbing skapas på t ex dagis. Att då får pojkarna intrycket ifrån hemmet att det är fel med rosa på pojkar och när då en pojke kommer till dagis i rosa, så kommer de mobba honom. För det första tror jag att mobbing ligger på en helt annan nivå än färger. För att mobba måste man först ha dålig självkänsla, så att man känner att man mår bättre av att trycka ned andra. För mig, handlar allt om värderingar från hemma, grunder som går mycket längre än enstaka färgval. Det är ju absolut inte så att vi nånsin kommer sitta och säga till vår son att rosa är fel på pojkar och när jag väl inte klär honom i rosa så är han ju så pass liten att han själv inte kan välja kläder, och inte kommer komma ihåg vad för kläder han hade på sig. Men när han kan välja kläder själv, om han då vill ha rosa tröja till dagis, then so be it. Men det kan ju faktiskt också vara så att föräldrar som får söner, helt enkelt inte gillar färgen rosa. Ska de då ändå klä sin son i rosa? Eller min son kanske kommer hata färgen rosa och aldrig välja en rosa tröja, men inte pga att jag inte klätt honom i rosa när han var runt månaderna gammal. Blir han en mobbare, så är det nåt som står fel till och då måste vi rätta till det, i t ex hans självkänsla eller hans vilja att bli uppmärksammad. Men jag kommer aldrig acceptera att någon öht säger att jag gör min son till en mobbare pga ett färgval. Det är för simpelt.
Eller vad tycker ni? Tyck gärna till. Jag kan ta kritik, så länge den har argument som inte faller.



Uppdaterat:
Fast jag tycker ju inte att hennes argument håller alls, eftersom jag inte tror på att folk gullar bara med tjej-bebisar. Folk vill gulla med alla bebisar, vare sig det är tjej eller kille. Var ligger det hållande argumentet? Mer än hennes egna åsikter? Fortfarande så pratar ju jag om _bebisar_, inte om 7-åringar som blir bemötta i skolan olika pga kön. Bebisar som inte kommer komma ihåg vad för kläder han eller hon hade på sig när den var 5 månader gammal liksom.
Och sen är det ju faktiskt så, att vi har inte pratat om det här med bilar och dockor, där jag har en helt annan åsikt. Det här var gällande färgen rosa, och rosa är en alldeles för laddad färg för mig för att jag skulle vilja klä min son i helrosa. Har mycket, mycket svårt att tro att en pojke skulle bli mobbare endast för att han inte fått ha helrosa på sig. Allt låter helt absurt för mig. Fortf. så handlar det om värderingar för mig, inte färger.

Axel



Så fin! Så fin familj! Jag vill ha! Hehe

En slöardag

Måndag igen. Nästäppan från helvetet. Jävla koksaltslösnings-skitspray som inte funkar. Fick ändå ta den vanliga nässprayen igår kväll när jag skulle sova. Man blir ju tokig.

Igår eftermiddag va småkillarna här. Underbara! Man längtar så man blir sjuk efter sin egen lilla pojke. =)
Simon, det växer verkligen på oss..

Snart ska mamma hämta upp mig. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra förutom att åka och boka tid på Spakällan.
Men jag känner att om jag stannar hemma så kommer det bli en såndär moffardag i soffan. Nej! Så får det inte bli.
Så det blir väl att åka runt o kolla lite kan jag tro...
Köpte en snuttefilt/kanin igår till våran bäs. Den va jättefin! Och jag hittar säääkert lite kläder idag. ;)
Kristian har nu provkört "våran" vagn, så nästa månad beställer vi den från Tyskland. Sweet.
Däremot hade jag ju helt fel vad gällande priser på bilbarnstolar. Iaf för de riktigt små. Såg en igår för 995 kr. Varifrån fick jag 3000? Kanske de större kostar det, för större barn? Dunno. Så vi får se om vi beställer det från Tyskland eller inte. Iof vore det nog bättre att beställa den som passar till vagnen, så kan man bara klicka på den på chassit när man ska åka o handla t ex. Jafan.

Jaha nehe.. då börjar dagen.

RSS 2.0