Semester

Time goes by. Snabbt! Redan inne på tredje arbetsveckan. Och nu är jag riktigt inne i det och känner att jag kommer ihåg det mesta. Det mesta, inte allt. ;)

Eller grejen är nog snarare att det är en del nya grejer och nya rutiner.

Idag är jag ledig, med älskade lilla skrutt. Han ligger här i soffan och tittar på Musse Pigg med ett stort leende. =)

- Mamma!

- Jaa?

- Musse! säger han och pekar på Musse. Musse is the man.



Idag har vi en liten playdate med Lilian x 2 och barn. Efter det bär det av till Pethra, Martin o Axel för att fira Martin i efterskott. De åker ju snart också! Shit man shit.

Fick schemat för juli och jag fick igenom hela mitt "önskeschema". Bra det. Men nu i efterhand hade jag nog försökt lägga det på lite andra tider. Jag tänkte inte speciellt mycket när jag la det. Nåja, dåligt är det iaf inte. =)

Nu har vi bestämt när vi ska fira Ville. För familj och släkt blir det den dagen han fyller, 8e juli. För Villes småpolare med föräldrar och våra vänner blir det den 10e. Vill inte ha nåt firande på söndagen eftersom det är min sista semesterdag. Då vill jag bara njuuuuta.

Min semester blir ju alltså en mamma-son-semester, eftersom Kristian inte är ledig de veckor jag är ledig. Så på agendan står sagostigen, Parken Zoo och Gröna Lund. Gröna Lund är dock inte för Ville. =) Kolmården ska vi till på söndag, så det blir av innan semestern. Nåt mer? Nå tips? Det ska förstås inte bara flängas runt, så det räcker nog bra det där.

Det är snart dags att börja potträna for real. Vi håller på lite smått nu. Men när min semester startar så är det mer på riktigt... så fortsätter Kristian sen under hans semester...

Ville får vääärsta myggbetten. Om det är myggbett? Ser ut som det iaf och han sover utan kläder på natten så de passar väl på då de små bestarna!

På lördag ska det byggas altan här! Äntligen kan jag vara därute utan att vara rädd för spindlarna! Visst kan de komma ändå, men inte alls lika enkelt. Det ska vara så litet mellanrum som möjligt mellan plankorna så de äckliga små krypen inte kommer igen med sina tjockis-kroppar! Jag ska dock jobba på lördag, så Ville blir hos mamma o pappa medan Kristian o hans pappa är här o bygger.

Mjaha.. anything else.. Nix!

Börjat jobba

Så, nu har jag börjat jobba igen. Igår var första dagen. Gick hur bra som helst dessutom... man kommer snabbt tillbaka och in i allt igen. Lite skrämmande ändå, var tog de här 2 åren vägen? Kändes som jag aldrig lämnat stället.

Idag är jag ledig, men sjuk. Frös som fan på jobbet igår och hade ont i hals/öron/huvud. Sen när jag kom hem visade det sig att jag hade 39,1 graders feber. Oops. Fortsatt feber idag med och halsen känns som taggtråd när jag sväljer. Nåja, ska försöka kurera till imorrn. Känns så jävla dumt om jag måste sjukanmäla mig andra arbetsdagen. Kristian kommer snart hem med ipren, honung och yoghurt. Svårt att äta när halsen gör ont.

Ville däremot får vara hemma imorrn med, så om jag kan jobba blir det K som är hemma med honom. Svinkoppor och de har ännu inte torkat ut helt så han kan nog fortf. smitta andra.

De försöker ringa till mig från högskolan, men när jag svarar så säger ingen nåt... jag bara hör att det är nån där o typ rasslar med papper osv. Irri!

RSS 2.0