Moa

http://www.kvinnojourenmoa.se/

Ger en eloge till personalen på slottet. Och jag måste även skriva att det var Lilian.K som tyckte att pengarna skulle gå just till Moa. (det jag skriver om är det som står längst ned på sidan)

Så, nu var det sagt! Hehe. Nöjd nu L.K? ;)

Julkalender

Tror bestämt att jag missat att skriva om att jag o baby firade 5 år den 20 november. Bio följt av middag stod på schemat. Vi skulle se 2012. Väl där får vi veta att det inte finns 2 platser bredvid varandra. Så självklart blev det ju inget. Platserna måste ha gått åt som smör, för bara 2 dagar innan fanns det 68 platser. Nåja, vi får se den sen. Sen skulle vi alltså äta nånstans. Efter mycket om och men var det skulle ske, så bestämde vi oss för att hyra film och köpa med kinamat. Så det blev ändå en mysig kväll till slut. =)

Present fick jag också. Han med, men han hade definitivt kämpat mer. Hehe.
Fick presentkort på Spakällan på en fotmassage samt ögonbrynfärg, fransfärg och ögonbrynsplock. Jag har haft lite ont i ben och fötter så han har fått massera en del på sistone. Nu tyckte han väl att nån annan kunde göra det. ;) Sen fick jag även 5 st stora röda rosor med ett kort. En ros för varje år, förstod jag sen när Erika berättat det. Haha. Fattade inte det först. Men det var gulligt. =) Tack baby, you rock.
Vad han fick för present? Ett begagnat ps3-spel och ett kort. Hehe. Men vafan, trodde inte vi skulle ge så dyra grejer! ;)

Igår var vi och tog sprutan för svinis. Känns i armen kan jag säga. Känns som ett stooort blåmärke. Var mycket irriterande inatt då jag brukar sova på vänster sida. Gick ju inte. Skönt att ha det gjort dock. Stod i kön kanske... 3-4 min, sen vare klart. Nice.

I lördags vare ferre hos Anna o Niclas. Det var trevligt, men jag kände att jag aldrig riktigt kom igång. Tyckte jag drack och drack men inget hände, liksom. Men det var ju skönt igår dock, så slapp jag vara bakis. Fast idag känner jag att man icke är pigg. Iaf, så drog vi ned på stan runt kl.00 i lördags, men jag o Kristian hade redan bestämt oss för att inte gå ut, så efter en snabb visit inne på Centro (kostar inget att gå in där, annars skulle vi inte ha gjort en snabb visit), så ringde vi morbror Johan och åkte hem. Kl.01:30 släckte jag lampan och då hade jag läst en stund också. Alldeles lagom.

Igår tände vi första ljuset förstås. Hela familjen satt runt köksbordet och tände tillsammans. Mysigt. Måste ju köpa en kalender till Ville! Hade glömt bort det till Kristian fråga igår om han inte ska ha en. Och det är klart han ska.
Måste bara hitta den perfekta. ;) Har ju iof lite bråttom, 1 december imorrn.
Herregud... december... Idag är det 19 dagar kvar på min mammaledighet. Fatta. Varit ledig 1½ år med vår lilla kille. Första tiden i magen och sen här som den alldeles lilla underbara killen han är. Det har gått så fort, men samtidigt har vi varit med om så mycket, hunnit göra mycket med honom. Jag är sjukt tacksam över att jag kunnat vara hemma såhär "länge" med honom.



Bästa tiden i mitt liv. Hittills.


Kalas x 2

Varit på 1-års kalas hos Jasmine. Och nu om en timme ungefär så är det kalas hos Anna och Niclas. Vuxenkalas dådå. =)


Ballonger på kalas är givet. =)

Bästa


Världens bästa lilla nedsölade skitunge. ;)




Hallen


Såhär ser det ut, Lilian. =)




Läser bok


Majskrokar is the shit.


Tagit på sig pappas skor och vinkar hej då. Båda fötterna i samma sko t o m. ;)


Finaste.


Idag ska vi då på kalajs! Ville gick upp himla tidigt idag, redan kl.05:40, så han kommer snart sova sin middag.
Hade kunnat få honom att somna om, men jag kände mig rätt pigg så vi klev upp. Pigg och pigg. Inte dötrött iaf.
Iaf så passar det rätt bra att han vaknade så tidigt. Vi ska vara på kalaset vid ett och då hade jag nog behövt väcka honom en stund innan. Skönare om han kan sova klart.

Kommer framåt med julklapparna. Några st som är klara. Ska köpa lite till till Ville. Och en varsin till till Elias och Elliot. Sen är det Robin och de vi dragit lott om kvar. Nice. Då kan man gå på julskyltning några ggr utan att behöva leta efter nåt. =) Fast nåt hittar man ju alltid, förstås.

Kokade knäck till julklappsbytet häromdagen. Sugen på att koka en omgång till. Måste ju ha hemma, för snart är det juuuuul! Ska göra lite annat julgodis också. Längtar till Ville är så pass stor att vi kan baka pepparkakor och göra julgodis ihop hela familjen. Fast ändå längtar jag inte dit, för då är han inte liten längre. Hehe

Anyday now borde de ringa om förskolan. Vilken avdelning och vilket datum det är. Hoppas på fiolen, för där går både kusin Elliot och syssling Jamie.
Blir nog bra vilket som. Jag är inte lika rädd längre. Rädd är jag, men inte lika rädd.

Uttökat ordförråd

Jaha, så har Ville uttökat sitt ordförråd. Numera säger han även "mommo". Gissa om det finns en stolt mormor just nu? ;) Vi tre satt och tittade på foton på datorn och upp kom ett foto av Ville med sin mormor. "Mommo", sa han då. Han sa mommo redan igår, men vi visste inte om det verkligen var det, men idag var det ju klockrent, så tydligen säger han det nu. =)

I söndags var vi och fick honom vaccinerad. Gick superbra. Han skrek till i 2-3 sek, sen var allt bra igen. Ingen feber eller nånting. Mycket skönt.

Imorrn ska vi på kalas. Lilians Rebecca fyller 1 år. Jasmine fyller också 1 år imorrn, men henne ska vi fira på lördag. =)
Sen blir det en tripp till mina päron där Kristian ska tapetsera klart deras hall.

På lördag, då ska jag få dricka minttu-dooleys igen! Då ska vi på partaj hos Anna o Niclas.

Igår var vi hos Erika, Jimmy o Alice i Strängnäs. Alltid roligt. Lilla Alice är söt som en liten docka. =)

Nu hör jag en liten Ville gny till...



Leker i lekstugan. =)


Superglad


Mammas skrutt...


Älskade stora killen.

  
Ligger på golvet och busar


Precis nyvaken. Har bara hunnit resa sig strax efter han vaknat i vår säng.


Leker ute hos mormor o morfar


Skitdålig bild genom glaset till leksatugan, men han är så fin när han vinkar så jag var tvungen. ;)


Overall

Åh men åh. Lagt ett bud på en overall på tradera. Har ju egentligen köpt ny overall, men den var så stor på honom så jag vill köpa en begagnad i stl.86 som han kan ha NU liksom. Den andra passar nog bättre till dagis.
Meeen, så tittade jag inte på ALLA bilder av objektet förrän efter jag lagt bud. Värsta fläcken i skrevet på den. Suck?
Nåja, inte värsta fläcken, men en liten fläck. Och budet är ju iof bara på 52 kr, så det är ju inte som att det svider. Men ändå. Mitt eget fel. Hoppas jag förlorar budgivningen. Hehe

Inte meningen att trasha

Ville bara skriva en sak. Den förskolan som vi absolut inte ville ha, är den vi inte ville ha pga mitt eget intryck EN gång. Och sen litegrann vad andra också faktiskt sagt. Men, ni som har barn där kanske tycker det är bästa förskolan i stan och det är heeeelt okej. Då är det säkert så, för er. Inte för oss.
Allt är relativt. =)

Fått plats på förskolan!

Äntligen fått en dagis-plats! Het sjukt känns det. Jag blev SÅ glad, fastän det inte är där vi egentligen ville ha. Haha. Vi ville in på Edlingevägen, men de har så fullt hela våren att de inte ens får in de syskon som har förtur. Då känns det rätt meningslöst att ens stå kvar i kön, för jag menar det LÄR ju de med syskon också göra och de hamnar långt före mig allihop.
Nåja, nu fick vi på Flöjtvägen och det känns skitbra helt plötsligt!
 
Hade ju redan förberett mig mentalt på att det kunde bli där, men jag hoppades ju ändå på Edlingev.
Men igår fick jag höra av 2 st i mammagruppen att de inte tar in på Edlingevägen och att Flöjtvägen inte heller tar in fler nu. De hade sagt till en av dem att deras lilla son Melker var den sista född 08 som kom in. (?) Vi kom ju in. Så. =)
Iaf, då grep paniken tag i mig så jag ringde själv till hon som har hand om det. Hon ringde upp för en stund sedan och sa då att det blir Flöjtvägen. Dock vet vi inte vilket datum än, men det är mindre viktigt. Kristian är ju hemma med honom så.

Nu är det bara skolan kvar. Kom igen nu...

Nu måste jag dammsuga lite. Snart kommer Erika o lilla Alice på lunch.

Snart iväg

Ville sover. Ska väcka honom om en tio min, för då ska vi traska iväg till Cicci o Lucas. Mammagruppen idag. Inte varit det på några veckor nu, alltid nån som varit sjuk eller så. Ska bli roligt. =)

Kristian var lite orolig o frågade om det är nåt barn där som går på förskolan, men det är det ju inte.
Vi sa att vi ska vara lite försiktiga med att låta Ville träffa barn som går på förskolan. Just nu alltså.
Som jag sagt förut så är jag egentligen inte rädd för svininfluensan, jag tror att Ville skulle klara av den bra.
Men man kan ju vara försiktig för det. Aldrig roligt när han är sjuk överhuvudtaget.

På fredag firar jag och gos 5 år. Då blir det middag och bio. Ska bli riktigt nice!

Vacklar.

Vi var inte så bombsäkra som vi trodde. Gaah.

Skulle åka och vaccinera lilla skrutt idag, mot svinis. NU skulle mamma ha hämtat upp oss två.
Men, för en 10 min sedan pratade jag och Kristian om vi verkligen var säkra på det här.
Och nej, vi är inte säkra och kommer heller aldrig kunna bli det, men vi har ändå några dagar till på oss
att diskutera och fundera, så vi tar de den allra sista tiden på söndag.
Då känns det också lite bättre iochmed att flera landsting nu tydligen stoppat att ge till barn under 1½ år.
Menar vem vet om det står i tidningen imorrn "STOPPA vaccineringen till ALLA små barn!"
Kanske lite drastiskt, men vem vet. Man får ju ny info från dag till dag.

Nåja, vi har som sagt till på söndag på oss att tänka. Önskar det hade varit sagt från början att alla små barn ska vaccineras, för då hade det nog inte varit nåt snack om saken i det här läget. Eller tvärtom, att de höll sig till att inte vaccinera små barn. Ja, förvirrad är man. Trodde ändå jag var säker vid det här laget... men icke.

Dock säker på mig själv. Jag kommer ta den.

På nåt sätt måste man ju ändå lita på att de vet vad de gör, vaccin-tillverkarna. Men, det gjorde ju folk förr också. Det där som hände på 70-talet osv. De människorna litade ju också på vaccin-tillverkarna osv. Det gick tydligen inge bra.
Vi är långt framåt i forskning och medvetande, men ändå... Tänk om.

Han blir säkert vaccinerad till slut. Men inte idag.

Resultat

Det blev 0,8 på högskoleprovet. Suck. OM jag hade sett de där 14 frågorna jag missade, så hade jag kunnat få 1,1. Vilket inte hade varit omöjligt eftersom det var på såna delprov där jag hade flest rätt och alltså tyckte var enklast.
Så jävla surt. =(

Dagis-start

Känslorna svämmar över ibland. Känslorna inför dagis-starten. Visst förstod jag att det skulle kännas lite jobbigt, men såhär hade jag aldrig trott. Det är som en panik som griper tag i mig och bara växer när jag inser att jag inte kan göra ett skit åt det här. Han kommer gå på förskolan, så är det. Och han behöver det, t o m. Men samtidigt skriker något inom mig att han bara behöver mig. Och sin pappa förstås, men nu är det ju jag som är mammaledig så då blir det att jag refererar bara till mig själv.

Jag, precis som Ville, är nu nöjd med att lunka hemma. Mysa och träffa lite andra barn då och då. Han har ju ännu inte kommit till det stadiet då han leker med andra barn, men det kommer ju. Och jag förstår ju att han kommer behöva förskolan, han kommer att behöva leka med andra barn. Men oh my god om vi bara kunde ha ett par miljoner på banken så han kunde börja förskolan när vi märker att han behöver det, inte när han bara måste det för vår skull.

Det brister för mig när jag tänker mer ingående på det här. OM han inte kommer känna sig trygg där, hur i helvete ska vi då kunna lämna honom.
Och mamma, tack, det hjälper enormt att veta att om det inte funkar helt med förskolan så kommer han kanske kunna vara hos dig ibland.
Jag bara hoppas att han blir en riktig dagis-kille som jublar varje morgon över att få komma dit och leka med alla de andra barnen.

Jag ska verkligen njuta av den här sista tiden som mammaledig med honom. Har försökt ta tillvara på varje sekund det här året och det är jag nu i efterhand så himla nöjd över. Det har gått så fort, men samtidigt vet jag att jag inte kunde ha gjort det på nåt annat sätt. Tiden går, vare sig jag vill eller inte. Viktigaste är att inte bara låta tiden gå till spillo.

Min älskade älskade unge... Jag hoppas det kommer flyta på toppen i januari. Bara vi kommer över inskolningen och kommer in i ekorrhjulet med lämna-jobba-hämta-vara.

Hur kunde de här känslorna bli så stora? Har jag gjort dem större genom att bara tänka på dem?
Men samtidigt, hur ska jag inte kunna tänka på det här... det är så stort. Jag måste tänka på dem, måste känna dem.

Jag får försöka chilla. Jag kan inte göra nåt åt det här. Förskola it is. Och det närmar sig med stormsteg.


Total lycka.

Linslus








Ja vad säger man. Man kan inte bli bra på alla bilder! Haha
Mannen med många ansikten...



Men så kan man också bli såhär fin...



Nej då, han är fin på alla bilder. Eller nåt. ;) Älskade unge, jag älskar alla dina grimarser!

Mamma-bubblan snart över.

Skitbra natt inatt! Ville sov med oss eftersom han är sjuk, men han sov bra hela natten. Ett par sparkar i huvet och revbenen fick man ju, men det är inget nytt. ;) När jag skulle släcka vid kl.23 så var jag tvungen att le. Där låg de, pappa och son, bredvid varandra. Båda på rygg och snarkade järnet. Hehe. Men det är lite bättre idag med snorandet för Villes del faktiskt. Det här blir nog bra över helgen.

Vi var ute och gick en stund på förmiddagen. Till affären o tillbaka. Hämtade en sak jag beställt. Självklart var det fel sak jag fick. Så jävla irriterande. Nu blir det alltså mer jobb för mig själv bara. Och jag hinner inte få saken jag beställt till när jag skulle ha den. Ska aldrig aldrig mer beställa därifrån. Mailat dem om hur missnöjd jag är. Tyckte att de skulle fixa så min sak kommer imorrn. Får se om de tycker det.

Idag ska vi köpa vita dörrar hit ned. Äntligen! Oså ska vi försöka börja med trappan i helgen. Den ska slipas och målas vit. Vi får se hur långt vi hinner. Antagligen inte så långt. Har lite planer i helgen ändå.

Nu är det verkligen verkligen inte lång tid kvar innan min mamma-bubbla spricker. Och jag får sån ångest. =(
Jag vill vara hemma med Ville i ett år till. Gah. Samtidigt som jag vill börja plugga/jobba såklart. Jag är delad.
Helst skulle jag vilja plugga på distans så han slapp vara på dagis så mycket. Nu vet jag ju iof inte hur mycket det blir, eftersom jag inte vet om det blir jobba eller plugga. Blir det inget pluggande för mig så kommer han ju inte vara på dagis så mycket. Alla vet väl att jag har ett lågt kontrakt. Tål att sägas igen, lågt kontrakt.

Nåja, det ordnar sig, jag vet. Men jag ligger på kvällarna och tänker på hur kort tid det är kvar. Ibland kommer tårarna t o m. Oundvikligt nåt av det här, men jag förstår inte hur de ska kunna veta vad han vill och inte få honom att känna sig ensam. =( På förskolan alltså... Kommer de ha tid med honom? Det går ju så många barn på en lärare nuförtiden.
På det sättet hade en dagmamma varit bättre. De har inte lika många barn. Men nej. Förskola it is.

Och inskolningen då.. hur fasiken ska man klara av den utan att få honom att känna sig sviken och bortglömd?
Alla andra klarar ju den, that´s why. Jag vet. Men, ändå. Usch.

Och kan de höra av sig nångång så vi får veta VART han ska gå?! Som sagt, mentalt har jag förberett mig på att det blir ett annat än vad vi sökt. Men hela tiden hoppas jag...


Ville-skrutt

Lilla älskade Ville-skrutt är sjuk. Han fick feber igår kväll som har hållt i sig till idag. Dock inte hög feber, men ändå feber. Nu sover han och har så gjort i en timme... Låter honom sova så länge han vill idag. Det får bli som det blir ikväll/inatt.

Vi skulle ha åkt o hälsat på Kristians päron idag, men det får bli på lördag istället. Skulle även ha haft hem mammagruppen idag, men det fick ställas in det med. Synd, för det var riktigt längesen vi träffades nu.

Köpte en örontemp idag förresten! Eller, mamma köpte den, men jag betalade den.
Iaf, mycket smidigare. Värd varenda krona.

Hatar när han är sjuk... Känns som man trippar omkring på tå för att inte göra honom mer ledsen än han redan är. Hehe. Nåja, han är rätt glad ändå... Om han får som han vill. ;)

Nu hör jag små hostningar, han vaknar nog nu.

Fars dag


Grattis pappa Kristian
Veteläinen!
Du är världens bästa pappa som
alltid har både tid och lust att
leka med mig. Många pussar och
kramar!
Ville


Sådär såg annonsen ut som jag satte in i tidningen åt Kristian igår. =)


Bättre pappa får man leta efter... Du är helt enkelt bäst, älskling.




Har precis satt mig ned en stund. Måste vänta på att golven torkar, sen ska jag bara ta itu med lite småplock och dusch innan det är dags att åka o hämta skrutt. Undrar hur bakis alla våra herrar på kryssningen är just nu. ;)


Skoskåp

Men checka in hur snyggt det blev då! Gosh.

  
Vanligt och med mysfaktor. Love it.
Nu är det köpa vita dörrar och måla trappan vit härnere, sen är nedervåningen i stort sett som vi vill ha den. =)

Vi har förresten sålt bilen nu. Kanske jag skrivit? Hur som asbra! Men de pengarna är förstås inga vi får röra. De kommer komma väl till hands vare sig jag kommer jobba eller plugga nästa år. Öht måste vi börja lägga undan pengar varje månad när föräldraledigheten slutar.

Nej nu har mitt fredagsmys startat. Ville sover för ett tag sedan (somnade till vällingen halv sju) och Kristian har åkt till Jani för att spela tv-spel. Så för mig blir det att titta på ett par serier, sen läsa bok. Halvkolla på Idol också antar jag.



Klart man hjälper till!


Byggare bebis.

  
När jag började ta kort på skåpet så började han busa. =) Älskade älskade barn.


Älskar sin stol. Mest när den inte sitter i bilen förstås.

Innan jag glömmer bort den här lilla historien så måste jag skriva ned den.
Ville har ju lärt sig var magen och naveln är, så om man frågar så lyfter han på tröjan och pekar.
En dag hos hans mormor och morfar så satt jag, Ville och hans morfar i soffan. Ville halvligger
nonchalant mot ryggstödet och kollar tv.

Jag: Ville, var är magen?

Ville sätter handen på blöjan och trummar med pekfingret mot snoppen.

;)




Har jag sagt hur mycket jag älskar dig lilla unge?



Ny information hela tiden

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6076509.ab

Vad trött jag blir. När man då äntligen tagit sig ett beslut för egen skull, så kommer nästa beslut.
Detta beslut är iof inte alls lika svårt, nu när vi själva ska ta den.

Bestämt oss om sprutan

Vi har bestämt oss för att ta sprutan. Inte för vår egen skull, eller ens Villes skulle.
Är inte ett dugg orolig för oss som inte ligger i riskgruppen. För andras skull.

Det finns människor som inte får ta sprutan, men som aldrig skulle klara livet om denne fick svininfluensan. Och det finns människor som får ta sprutan, men som ändå antagligen inte skulle klara livet om denne fick svininfluensan. Vilket är en mycket större och omfattande influensa än den vinterinfluensan som kommer varje år. Man ska inte jämföra.

Dessutom köper jag inte det med att man inte tar den för att man själv blir "sjuk". Att få något som liknar en influensa i några dagar, men helt klart överleva, är bra mycket bättre än att smitta någon annan, som inte klarar sig.

Nå dåså, nu har jag varit moralkärring nog. Alla får tycka som de vill och detta är min åsikt efter mycket om och men. När det allra först pratades om sprutan var det ingen tvekan i mig. Den skulle jag ta. Men allteftersom tiden gick och man fick höra en hel del om hur pass uppförstorat det är, så började man tveka.
Och jag håller med om att det är uppförstorat, för oss friska människor. För er stackare i riskgrupperna, är det inte uppförstorat. När jag fick veta att 2 av mina syskon faktiskt tillhör riskgruppen, fanns det ingen tvekan längre.



Fortfarande hosta. Tryck över vänster öga. Dock ingen feber. Men inatt måste jag ha haft, frös och svettades om vartannat.

Feberskit

Nu har det kickat igång ordentligt. Vaknade och frös som fan. 39 graders feber. Suck?
Hostar så jag nästan spyr. Lovely.

Skrutt har också hostat hela natten, men han verkar iaf skonad från febern. Tack och lov.

Ikea imorrn känns oerhört avlägset. Hela veckans bravader känns faktiskt oerhört avlägset. =(
Men jag avvaktar till på fredag för att se om det med jobbet på lördag. Än är inte timmen slagen!
Vill ju gå.

Jag vill bara vila, läsa bok, sova och sen vila lite till. Men guess what, det vill inte min son! ;)

Nåja, ska sluta gnälla nu, jag är inte döende. Men det var bra längesen jag hade feber. Sist jag hade det
tror jag att jag t o m inte hade varit gravid än. Man blir så matt.

Nu svettas jag. För satan.

Hosta

Och då var man sjuk då. Nu på kvällen känns det inte så farligt egentligen, men imorse och hela eftermiddagen. Hujhuj. Bad t o m Kristian komma hem tidigare så jag kunde få vila lite...
Hals och huvud, det är väl det det handlar om i stort sett. Bara sådär... mör. Trött.
Skrutt hostar som en tok också. Han har varit rätt så lugn på den fronten under dagen, men när han sov middag och nu när han sover för natten så hostar han som fan. Lilla snutt.

Köpte en napp-termometer idag. Han _hatar_ när man tar tempen i stjärten. Örontermometer ska vi absolut köpa, men just nu är det nåt vi inte har råd med. Kostar 6-700 kr såndär. =/
Anyway, så gick det åt skogen med napp-tempen. Han tar den överhuvudtaget inte i munnen. Slår bort den så fort han ser den. När han sen fick vanlig napp så tog han t o m ur nappen och tittade på den o sen satte in den igen. Haha. Var väl tvungen att kolla så det inte var den där tempen...hehe
Ska försöka vänja honom.

Känns som den här natten kommer bli sisodär. Hoppas bara man är frisk till på lördag. Ska bowla o ut o käka med jobbet då. Men det är flera dagar dit så jag siktar in mig på att kunna gå!

Justja, imorrn kanske bmw:n säljs. Tjoho! =)

Ingen kurs

Blir inge kurs för mig. Får lära mig av Lilian sen istället.
Halsen kliar och jag hostar. Ett par godisbitar måste man vara värd när man är "sjuk". ;)

Kryssning, check.

Då var vår tjejkryssning över för den här gången. Hade skitkul! Men visst känner man att man inte orkar som förut. Vid tolv kände jag mig nöjd och redo för sängen, men jag kände att det var lite väl mesigt, så jag höll ut till kvart över ett. ;)
Tog inte jättemycket kort för man glömmer ju alltid bort det när kvällen väl kommit igång.

I bussen på väg till Stockholm.

Resten av bilderna typ blundar folk på eller vänder bort huvudena. Hehe
Har iof ett till på mig o Lilian. De enda linslusarna verkade det som.


Äter middag.


Roligt att komma bort en stund, men så skönt att komma hem. En dag borta räcker absolut.
Idag blir det lugnt för mig o lillskrutt. Har lite ont i halsen o hostar lite, så jag måste avvakta och se om jag ska följa med på kursen ikväll på Öppna förskolan. Första hjälpen-kurs eller vad det heter. Hur man räddar barn.
Vilket naturligtvis är något jag inte vill missa, så jag hoppas det bara är förmiddagshosta eller vad man ska säga.

Nej nu blir det frukost för mig och lilla busungen. Mamma tackar skrutt för en hel natts sömn.

  
De här bilderna tog jag strax innan jag åkte så jag skulle ha ett par på lilla skrutt att titta på när jag saknade.


RSS 2.0