Urvalsgrupper

Tittade på min anmälan till högskolan igen. As any day. Och nu står det vilka urvalsgrupper jag är sökande i. Fick ett stort pirr i magen när det stod nåt annat än "handläggning pågår".

Däremot blev jag lite orolig för att de redan räknat ut meritvärdet osv. Jag har ju kursslut på fredag, så jag ska ju alltså komplettera med fler betyg, vilket också står med i ena urvalsgruppen. Skickade in betyg i mars från de jag avslutade då, men blev alltså orolig nu om det skulle bli nåt knas och de här jag avslutar nu inte skulle räknas med.. Har mailat dem och det är säkert ingen fara, men jag vill veta 100%.

No flow

Inte alls samma flow idag. Jävligt trött. Tur att jag fick mycket gjort igår kan jag säga. =/ Jag får helt enkelt plugga på ikväll med. Hur bra nu det brukar gå.. återstår att se.. Jag kan mycket hellre tänka mig att se en Falk-film och käka pizza. Hm.

I eftermiddag/ikväll är det grillkväll på förskolan för både familjer och lärare. Ser inte speciellt lovande ut med detta regn.

Idag när jag lämnade Ville skulle de gå och leta efter sniglar. Undrar om de hittade några. ;)

Insåg förut när jag tittade på Villes schema för i juni att jag kommer hämta honom sjukt lite. Fyfan va tråkigt. Det är ju det som är det roliga!

Skriver i punktform för jag har egentligen inget att skriva.. vill bara sova.

Buzz

Jättetrevligt igår! Fick i mig 3 glas rött, alldeles lagom för jag mår lika bra idag som om jag inte hade druckit alls. Vi grillade, spelade kubb, skrattade, diskuterade (frågan om killar "får" leka med dockor kom upp, jag behärskade mig alldeles utmärkt, men inom mig så förstår jag verkligen inte åsikter som en del hade. hehe) och till sist spelade vi Buzz i ett par timmar. Jag vann 3 ggr av 3. (?) Haha. Killarna vann dock mot oss tjejer, men till vårat försvar var klockan närmare 01 och jag hade velat gå hem i typ en timme, vilket ledde till minskat engagemang. ;) Ja, det låter bättre så. 

Idag är den stora frågan: Ska man äta godis eller chips? Eller både och? Eller grönsaker o dipp?

Skckade nyss in nytt schema för Ville för juni.. Hans schema ser jättebra ut, det snittar på 17,5 h/veckan stod det. Däremot hämtar jag bara 2 ggr på hela juni.. Jag kommer missa så mycket.. Nattning t.ex. Suck. Aja, man får ta igen allt de dagar man är helledig och bara kan chilla. =)

Nu sover herr Veteläinen. Hm. Jag vill åka till skrutt.

OCH så tror jag att ikväll kan vara kvällen då en rysare ska ses. For real. Inte scream, inte en alien-movie som aldrig kan bli sådär läskig.. Nej, mina vänner.. en ryyysare. Kanske.




   

Han är en självplågare, vår son. ;)


   

Leker i nybyggda lekparken.

 
Plastglas därigenom så de ser varandra o har så roligt. Och folk säger att såhär små barn inte leker med varandra. Yeah, right. Bara för man inte leker mamma-pappa-barn, så betyder det inte att de inte leker med varandra. De interagerar med varandra, alltså leker de med varandra.


Villes första glass

Igår bestämde vi oss för att låta Ville smaka slagstaglass. Sagt och gjort, bilderna talar för sig själv:



   

   



Nu har vi iaf erbjudit, så nu blir det inget förrän han själv ber om det. Mamma är nöjd. =)

Biten

Glömt skriva att Ville blev biten på förskolan i tisdags. På armen. Lilla skrutt. =(
"ajaj" säger han o visar märket.. Lilla älskade unge.

Banan e grejer det ;)

Kände det ju lite dubbelt imorse när jag sagt att han inte skulle få äta glass på förskolan. Tänkte att hoppas han inte blir ledsen o arg när alla andra får o inte han. Men, som vanligt så hade det gått hur bra som helst. Han hade inte brytt sig det minsta om vad de andra åt, han var glad för sin banan o ville ha en till efter det. =D

När jag hämtade honom vid fyra så gick vi o träffade Lilian, Lilian och Marie + alla barnen i lekparken. Mysigt.


Frågar mormor om hon vill ha en puss. ;)

Svettigt

Idag är det Förskolans dag tydligen, så idag fick jag förfrågan om Ville får äta glass (sa till när vi skolade in att de måste fråga, eftersom vi inte har börjat ge honom nåt sånt). Anyway, han har ju som sagt fortf. inte ätit nåt sånt och vi vill ju ge själva första gången, så han får frukt idag. Hoppas det är päron, för det tjatade han om som fan här hemma idag, men de var slut. =)

Idag ska jag försöka bli halvklar med ena uppsatsen.. jag måste få tid till att plugga till själva proven också... hur det nu ska finnas tid till det. Kanske om jag slutar blogga o börjar plugga? ;) Dessutom ska man ju hinna med andra grejer också, som hemmet, handla osv osv.. brukar vilja ha sånt fixat innan Ville slutar för dagen, så man kan hinna umgås med honom o Kristian de få timmarna innan Ville ska sova.

Idag måste jag cykla till biblioteket igen. Känner att jag kommer bli genomsvett, det är så himla kvavt ute idag.

Ja.. varmt äre.. o Ville kom med både överdragsbyxorna och jackan på sig idag.. haha.. ingen annan unge hade sånt på sig kan jag säga. ;) Ena lärarn sa att han hade varit dyngsvett igår om benen pga överdragsbyxorna. Visst, de ska andas, men det är ju inte som tunna linnebyxor precis. Hehe. Så hon sa att det är bättre om vi hänger ett par jeans där som han kan använda när det är torrt ute, så används överdragen till när det är blött. Logiskt. ;) Så det blev att gå in o smörja armar o nacke så han kunde ha bara t-shirt på sig ute. Plutten.. svettig o dann bara för jag tar på honom för mycket.

Plugga vare ja!


Åker traktor. ;)


Däri ligger Ville o gapskrattar.. hehe




I sin fina brandhjälm.


Leker i sin fina jordgubbsmössa. =)


Pappas skor funkar finfint!


Leker på sacco-säcken Ville fick av sin mormor. =)


Målar med farmor. =)


Åker på filten runtruntrunt...


På sin käre traktor.


Min lilla skitgris. =)

 
Har ju förstås varit o hälsat på lilla Max också! Ville tyckte det var väldigt intressant med en bebis, skulle hålla hela tiden. Plutt. =)


Ville tvingade mormor att ta på sig Lucas solglasögon. Checka in morfars blick i bakgrunden. Haha

Solskydd

Precis beställt solskyddskläder åt lilla skrutt. Var o letade på stan förut men det var svårt att hitta långärmade tröjor o byxor. Jag fattar inte grejen med kortärmade, då måste man ju ändå hålla på o smörja. Jaja, alla tänker vi olika. Fasiken va dyra de är alltså, men jag hittade iaf en solskyddskeps på rea, 49:-, alldeles lagom. Sen var färgerna kanske inte de bästa för herr pappa, men jag tyckte om den. ;) Jag fick kompromissa och ge upp de färgerna jag ville ha på byxor o tröja dock.. Han måste få vara med o bestämma litegrann om kläderna. Hehe. Galet dyrt, men galet viktigt. Ska nog köpa såna där solskyddsdojjor sen också..

Nu sitter jag här o ska skriva uppsatser. 2 st, varav en modell större och en modell mindre. Det går bra nu, kompis det går bra nu. Suck.

Fick iaf Mvg på en av uppgifterna jag lämnade in i helgen. Likie! Den andra vet jag inget om än...

Igår var jag sjukt duktig. Jag cyklade först fram o tillbaka till bibblan o lånade böcker. Tog en sväng till cykelaffären också för att köpa cykelkorg, men det var tydligen sånt krångel med att sätta fast den o jag hade ju inga verktyg med mig precis, så det fick vänta.
Seeen några timmar senare cyklade jag fram o tillbaka till tunapark för att hämta mitt schema för juni. Bra där.

Idag är det 2 veckor kvar till jag börjar jobba. Ons 2/6. Gick hem 4/6 för 2 år sedan, så det blev nästan exakt 2 år jag var "hemma".

Igår var Kristian på snickar-kväll på förskolan. De snickrade bänkar och ramper och målarstaffli och allt vare va... Min egna Byggare Bob. =)

Nej.. jag kan väl inte skjuta upp dagen längre känner jag.. damnit.

Bra dag

Varit på Busborgen idag i V-ås. Nice värre! Jättemysigt nu när ungarna är så pass stora att de tycker sånt här är kul. =)

Vi var där i över 2 timmar så när vi skulle åka hem tänkte vi att Ville nog slocknar som ett ljus i bilen.. men icke. Han somnade när det var en kvart kvar hem o vaknade när vi gick ur bilen o vägrade sedan somna om. Så, en kvart var allt han sov idag.

Han o jag åkte ut till mina föräldrar för Kristian åkte o träffade Herrklubben för handboll (som dock uteblev pga danstävling i sporthallen) och bowling.. jag var inne o hämtade dem sen för de är o grillar hos mamma o pappa nu o ska spela lite golf o så. Tror dem. Det tror inte jag. Jag tror ölen övertar. ;)

Ska plugga ikväll är det tänkt.. och jag håller på.. men jag är så fruktansvärt trött... =( Bestämde nyss med mamma att Ville ska vara därute imorrn på dan så jag kan plugga då med. Kristian lär ju vara bakis imorrn så jag förväntar mig inte mycket mer av honom än att han sover ett bra tag. Så nu kan jag iaf andas ut litegrann för ikväll.. ska pula lite med uppgifterna men jag kör järnet imorrn så skiten blir klar. Ska lämnas in imorrn...

Tog maaaassor med bilden från Busborgen, men jag orkar faktiskt inte lägga in ett enda foto just nu. Nånda. Känner bara för att lägga mig bredvid lilla hjärtat.. vilket jag ska också, om ett par timmar.

Ska nästan bli lite skönt att börja jobba. Slippa plugga hela jäkla tiden. Vara ledig när man är ledig, liksom. Men, ska nog inte säga nåt, för förhoppningsvis blir det 3,5 år plugg framöver. ;) MEN, då är det ju iaf loven man har att se fram emot då man är ledig! Vi har ju bestämt att om jag börjar plugga så ska jag inte jobba extra nåt, utan vara ledig när det är lov och på sommaren o så... Känns förbannat skönt att ha det sagt redan innan. Gäller dock att spara pengar under året så att det funkar.

Då fortsätter vi då. SUCK.

Busborgen

Har ju inte visat nå bilder sedan grabbarna + Jani o Elsa var i Busborgen. Dit ska vi på lördag. =)






Ska bli riktigt roligt att följa med den här gången! =) Det blir några polare som drar: Ville, Vira, Rebecca och Axel. ;)


(klicka på bilderna)

Namninsamling

I två bloggar har jag nu läst om namninsamling för att protestera mot könsindelade kläder för barn.

Visa att det inte är viktigt att flickor har rosa rysch-pysch-kläder och pojkar blå kläder med spindelmannen på! Låt barnen får vara barn, oavsett kön... alla bör få ha kläder som både tål slitage, har vackra färger och är bekväma. Såg förut nå jeans som skulle vara för flickor, men de kunde knappt huka sig i dem.. helt galet. Nej, klicka på länken och skriv på nu! =)

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=4623

Dissar krogen

Jag har fått en NY fin cykel. Röd är den och alldeles alldeles underbar var den att cykla på. The story är att mamma egentligen köpte cykeln till bror Donny. Jag skojade om att han kunde få min istället, att vi kunde göra ett byte.. för min är blååå.... hehe

Lång historia kort, han var hit och testade min och gick med på bytet, med en kebabtallrik från Billy Boys emellan. Jag är HUR nöjd som helst. Tack mamma, tack Donny!

Så idag cyklade Ville och jag till förskolan i den nya fina röda cykeln. Gick hur bra som helst och jag kände mig mycket stabilare med den. =D

Gick däremot inte skitbra att lämna Ville... men ja.. de gånger han gråter o skriker är så oerhört få nu, så man får vara tacksam för det iaf. Dessutom var det på gården bredvid han lämnades(planeringstimme för hans avdelning på måndagar), hos en lärare som jobbar på alla olika avdelningar så det var ju ingen ordinarie för honom. Plutt... =/ Nåja, han slutade iaf att skrika innan jag var därifrån, så jag vet ju att han blev glad sen.

Helgen då. Vi var ute och firade Gittan som fyllde 30 år i fredags. Vi började med att åka in till Christian för lite fördricka, eftersom vi skulle ses så sent på restaurangen. Maten var toppen, som alltid på Papas Tapas. Svingott är det verkligen. Där var det jättetrevligt på alla sätt och vis! =)

Sen gick det utför, som det alltid gör när man hänger på till Harrys. Hade inte Gittan fyllt 30 så hade jag inte följt med, jag veeeet ju att Harrys inte är stället för mig. Dit går man om man vill dansa och det vill ju inte jag. Jag dansade iof ändå, men det var ju för att slippa stå själv som ett fån i ett hörn. Hehe. Vid halv två kände jag att nu vill jag hem, så vi drog o åkte taxi hem.

Det som är det värsta är ju att dagen efter OCH idag måndag, blir förstörda när man dricker. Även om man tycker sig dricka bara lite, så blir man trött.

Nej, jag vet nu varför jag knappt festar längre, det är inte för att jag pluggar, det är för att det helt enkelt inte är värt det. Vid ett tillfälle på dansgolvet, när jag såg alla fulla människor, de blinkande lamporna, den dundrande musiken, så tänkte jag bara "vad fan gör jag här? varför är jag här när det jag vill mest i hela världen är att vara hemma med Ville?"

Det var absolut inte sällskapet alltså, det var bara toppen-människor med och som sagt, på Tapas var det ju jättetrevligt. Men krogen.. Om man bara kunde sitta nånstans o kunna snacka, då vore det en sak, men det kan man ju inte på Harrys. Man måste skrika allt och ska man beställa i baren får man böja sig fram och skrika vad man vill ha. Varför är musiken SÅ hög?!

Jag är en hemma-tjej. Både när det gäller utan alkohol och med alkohol.

Låt folk få hoppas på vad de vill.

Trött man blir på människor på familjeliv.se
Nu handlade en tråd om att ett par önskat sig en flicka, men fått veta att det skulle bli en pojke och de kände sig besvikna över det. Då hoppar folk genast på och säger saker som "tänk på alla som inte kan fååå barn". Eeeh? Nu var det inte så att den här människan skrev att hon inte kommer älska sin son när han väl kommer, utan bara det faktum att hon/dem hade hoppats på att det var en flicka och kände sig nu besvikna.

Ja? Vad är det konstiga? Kan inte folk få önska ett kön, _fastän_ det inte spelar någon som helst roll vad det blir för kön till slut? Jag är säker på att de kommer att älska sin son villkorslöst när han kommer, fastän det blev en pojke och fastän de kände sig besvikna. Om man hela tiden ska tänka på andra som inte kan få barn, eller att det finns de som får sjuka barn.. då har vi fan ingen som helst jävla rätt att gnälla eller bli besvikna över _nåt_ här i världen, för allt det som du kan gnälla över eller känna dig besviken för, det är inte en piss i havet när det kommer till hur människorna i U-länderna lever.

Låt andra få ha sina drömmar och förhoppningar, utan att det ska vara fel... Det enda som är viktigt är att när barnet väl kommer ut, är det lika älskat som om det hade varit det andra könet, så vad har mammans och pappans förhoppningar under graviditeten spelat för roll för det här barnet? Absolut ingenting. Dessutom tycker jag att det verkar som att man bara får önska sig en pojke, men man får inte önska sig en flicka. Är det bara jag som tycker det känns så? (allt det här menas förstås när det handlar om normala människor som inte går in i psykoser för att de fick "fel" kön eller nåt sånt.. en normal människa älskar sitt barn för att det är ens barn, inte för att det är ens flicka/pojke)

Jag var tudelad under min graviditet. Jag har alltid velat ha en pojke som första barn, bara för att kunna ha en storebror till sina syskon... Men samtidigt ville jag ha en flicka, mest för att jag _nångång_ ville ha en flicka. NU, när Ville är här, vet jag att det inte spelar någon som helst roll och om jag så får 5 till pojkar så kommer jag älska varenda unge lika mycket. Kärleken till sina barn är verkligen könslös... Det _vet_ jag nu.

Utvecklingssamtal

Nu har jag lämnat in schemat för sommaren... återstår att se hur mycket av det som går igenom. Som tur är är deras schema för maj klart för längesen, så det betyder alltså att jag inte jobbar 31 maj då förskolan är stängd. Bra där.

Jag är faktiskt trött... Jag har ätit mig till någon slags sockerkoma... ska inte socker göra en pigg? Jag blir bara trött av skiten.

Imorrn ska vi ut o äta för att fira Gittan som idaaaag fyller 30 år. Alltså kärringdags för henne! ;)
Det ska bli trevligt. Enda som är tråkigt är att det är så himla sent vi ska ses... Bäst man dricker nåt innan, för annars lär man ju somna. Hehe

Funderar starkt på att joina lilla skrutt i hans nya fina säng. Hm, eller plocka över honom till vår.

Vi var på utvecklingssamtal igår. Allt var frid och fröjd. Hans språkutveckling går i en rasande fart tyckte dem och det tycker förstås vi med. Så himla härligt att höra nya ord typ varje dag. Dagens nya ord: dansa.
När vi satt och tittade på Händige Manny så började de dansa i serien och han sa "dansa!" och började röra sig, så jag frågade om han ville dansa och "jaaa" sa han, så vi tog varandras händer och ställde oss på golvet och dansade i takt till musiken på Händige Manny. =) Sen när vi dansat klart och jag satte mig, så kom han efter en stund och tog mina händer och ville dansa igen.. Älskade lilla unge.

Iaf, samtalet... Han går på pottan stadigt där, både lilla A och stora A (sorry pethra. haha) och visar alltså när han vill sitta på pottan. Sitter tydligen och läser bok samtidigt.. haha.. such a guy.. ;)
Vi sa våra planer på att få honom blöjfri under sommaren och det tyckte hon absolut att han är redo för. Kul att höra av andra också, så man inte själv bara går o tror att han är mogen för det liksom. Han visar här hemma också när han vill sitta på pottan, men inte lika ofta som han då gör på dagis. Inte så konstigt heller, där ser han ju de andra barnen gå och de har dessutom rutiner med när det byts blöja osv (om det inte hänt nåt mellan gångerna förstås).

Vad mer.. Jo, hon sa att de ser att han är trygg i sig själv för han går ofta iväg och utforskar själv när de är ute och så. Att han inte är rädd för att lämna personalen osv. Det känns bra. Det var det som kändes bäst med hela samtalet, för vi tycker också att han är väldigt trygg i sig själv.

Inga problem med de andra barnen o så... han "sköter sig" och är väldigt bra med alla deras rutiner med samlingar osv. Sammanfattningsvis sa hon att han är en nöjd liten kille. =D

Idag när jag kom så låg han o sov på soffan. De hade försökt väcka honom flera ggr, men han blev bara ledsen o somnade om... Ibland krävs det en mamma för att väcka helt enkelt. ;) (eller pappa) Så han sov alltså mycket längre än vad han "ska", men han somnade ändå den tid han ska ikväll.

På tisdag är det dags för dagisfoto. Tråkigt nog så är det bara gruppbild den här gången. Men men, han ska ju gå där några år så vi hinner ju få foton på bara honom sen. =)

I juni ska han till fotografen. Hans morbror och tillika gudfar/fadder Tom ska ge det i 2-års present. Ska bli nice! Han hade ett par roliga idéer på hur han ska fotas också, som även fotografen tyckte skulle bli kul! =)

Nu är jag så trött så trött... funderar på att ta in lilla plutt till vår säng.. Bra att han sover i sin egen säng, men numera sover jag fan inge bra av att inte ha honom bredvid mig. Ego. ;) Vaknar hela tiden och undrar var han är...


Schema

Idaaag ska Ville till förskolan. Så idag är det alltså dags att plugga igen.

Enda han gör är rosslar litelite och det kommer nån host ibland, men nu gör jag bedömningen (hehe) att han inte smittar i varje fall. Snoret rinner inte heller... bra där.

Ikväll blir det alone-time á la Marie. Ja, och Ville då, men han kommer ju sova. Sååå, hur ska jag spendera denna kväll då? Jo, det kan jag tala om, det blir godis och plugga. Såja. Kristian ska till Jani o spela spel.

Ska till jobbet idag och lämna in mitt önskeschema... Jaa, alltså jag har försökt göra det pulserande och bra, men även tagit en del "skit-tider" så att man inte bara försöker få de bästa tiderna hela tiden... Vi får väl se hur mycket av det som går igenom. Bäst vore iaf om jag kunde få vara ledig allra första dan.. hehe.. Villes dagis är stängt för planeringsdag då.

I övrigt så har jag insett hur få veckor det handlar om... jag har schemalagt 15 veckor, men då är jag ledig 3 st av dem också, så alltså 12 veckor... o sen då... Time will tell... Fick förresten resultatet från högskoleprovet igår och det var som jag hade räknat efter. 1,1. Jag är glad. =)

Playdate senare idag, med Lilian x2 + barn.

Håll barnen hemma

Älskade skrutt mår bättre. Han fick bara en febertopp igår och sen försvann den. Sov bra inatt gjorde han också. Bra där. Det enda mörka molnet är att han hostar en del fortf. och då främst när han leker. Och rosslar lite.
Han blir mao hemma imorrn med. Jag skulle gissa på att det inte är omöjligt att han även blir hemma på fredag...

Men irriterad blir man. Om föräldrar höll sina barn hemma när de är sjuka så skulle inte förkylningarna bara går runt runt hela tiden. Låt barnet bli friskt innan du tar det till förskolan! Ja, sen förstår jag att man inte kan hålla ett barn hemma i en månad för hosta, men det är ju förstås inte det det handlar om. Men man märker ju skillnad på "lite hosta" och hosta som sker så fort han aktiverar sig och när även snoret rinner.
Det är bara så tråkigt att det hela tiden verkar finnas nåt barn på förskolan som egentligen borde vara hemma och det drabbar då andra, eftersom andra barn blir sjuka... Lite snorig kan man vara utan att vara sjuk, men är det i samband med hosta, då känns det ju som att det rimligtvis är en förkylning. Det känns ju även som att barnet mår bättre av att få vara hemma och bli ompysslad vid t.ex. förkylning?

Och har man inte råd... mnja, då tycker jag lite förenklat sådär att då kanske man skulle ha tänkt på det innan man skaffade barn? Barn blir sjuka, ibland måste man vabba, det borde man veta innan man vill ha barn. Däremot! Om då alla höll sina barn hemma till de är friska, så skulle förkylningarna sluta gå runt runt hela tiden... Visst skulle de fortf. bli förkylda, men inte så ofta som det handlar om nu. Ville var ju alltså sjuk för 2 veckor sedan, så detta är inte normalt.

Menar som det är nu så får man ju ha barnet hemma bra mycket oftare än om alla andra också höll sina hemma till de var friska. Därav skulle alltså även dem föräldrarna tjäna på att få sitt barn friskt innan det ska tillbaka till förskolan, för annars blir han/hon ju bara sjuk igen snabbt.. och det finns väl inte så många som inte har ungen _alls_ hemma när han/hon är sjuk sådär i-början-sjuk? Finns säkert.. tragiskt nog.. Me iaf, get my point?

Äsch, jag vet inte hur det ska lösas... Kontentan av det är: håll barnet hemma vid sjukdom. (om du utan att tänka på pengarna/nåt du behöver göra gör bedömningen att han/hon nog är sjuk vill säga)

Samtalet med "hans" fröken är imorrn förmiddag så hans farmor ska komma hit o vara med honom så vi kan gå på det.



Undrar om man ska vara så hurtig att börja springa idag? Det är makalöst vilken tid det tar för mig att få arslet ur vagnen alltså. 

Sängsängsäng sova sova sän...

Då har släktens minsta skrutt tittat ut då. Lilla Max kom igår kl.22.25. Vääälkommen vääälkommen! Och grattis till de nyblivna 2-barns-föräldrarna. =)

Igår fick Ville en ny säng. En stooor. För honom. ;) 90x200. Han sov där inatt och det gick bra, fick gå in o "söva" om honom 2 ggr. Första gången var iof innan vi själva lagt oss och det var vatten han ville ha då... Andra gången var han lite mer ledsen o hostade. Kände redan då att morgondagen antagligen inte innehåller en vända till förskolan.
Som sagt så sov han alltså där inatt, men när jag kom in vid 5-snåret o tittade (skulle på toa) så låg han o sov på madrassen på golvet (den som han hade i spjälsängen). Så vår tanke är att han hasat ned, satt sig, kommit på att han var för trött o sen lagt sig där... hehe. Hade han ramlat borde han ju ha vaknat? O han har ju dessutom en stödbräda förstås, borde inte vara så enkelt att ramla då tycker man ju.

En vända till Ica Maxi var vi nyss, med mamma. Men nu är vi hemma o Ville sover. Somnade i bilen.

TROMSÖ Dagbädd stomme
Villes nya säng. Ska köpa överkast o fina kuddar så vi kan göra om den till soffa på dagarna. =)


Hosta igen

Jag som varit så nöjd över att Ville inte varit sjuk mycket iochmed dagis-starten. Nåja, nu känns det som att sedan påsk har de friska dagarna inte varit många... Jag tror det här är tredje gången han är hemma sedan i påsk? Inräknat med påsken också alltså.

Han är ju inte sjuk på det sättet att han bara ligger hemma eller är inne.. Nu är det hosta o lite snorigt, men jag vill ju ändå inte släppa iväg honom till förskolan, för då blir det bara värre känns det som. Sen leker de ju på ett annat sätt där och man behöver ju vara lite lugn när man har hosta...

På torsdag hoppas jag han är fit for fight igen, för då har vi individuellt föräldramöte på dagis.

Nu tittar vi på Oliver & Gänget och äter frukost... Senare blir det lekparken. Mysigt med såna här dagar ändå.. =)

Obefogad oro

Varje gång jag får tillbaka en rättad inlämningsuppgift på mailen så knyter det sig i magen... de sekundrar det tar att ladda ned uppgiften och spara den för att sen gå till mappen o öppna den... det är sekundrar då världen står still.

Men, allt som oftast (kors i taket) så är min oro obefogad. TÄNK om jag hade pluggat på såhär i gymnasiet. Verkligen tagit mig tiden att ens plugga. Anyway.. jag fick ett till Mvg. Och jag kan för en stund andas ut igen. =) Nu inväntar jag bara beskedet om den andra inlämningsuppgiften.

Hatar det här.

Ja det här lyckades ju bli världens sämsta förmiddag ever.

Kristian o Ville är ute och går. Jag sitter med uppsatsen.

RSS 2.0