Mycket som är härligt

Finns fan ingen bättre känsla än den känslan man har när man tränat. Käre mamma vaktade Ville här en stund så jag kunde ut och springa. Missade det i onsdags pga att Kristian hjälpte mamma och pappa med deras köksgolv, så jag var hemma med Ville så det inte blev nå knas med hans nattsömn.
Det är så fantastiskt skönt att kunna springa hela rundan utan problem nu. Första gången jag sprang fick jag stanna en 5-6 ggr. Härligt!

Ville sover nu. Han var så trött så trött. Sov bara 30 min i förmiddags och vääägrade sova mer, så det är inte så konstigt att han va helt slut nu. Ibland får han bara för sig att han icke ska sova mer än 30 min. I vanliga fall sover han ca 2 timmar på förmiddagen. And I love it. ;)
Det måste vara det mysigaste som finns. Sova med sitt barn.

Ikväll är det filmkväll här hemma. Män som hatar kvinnor, står på agendan. Popcorn, cola light. Kanske grönsaker och lite dipp, vi får se. Vi brukar oftast inte orka skala och skära o dona. =)

Imorrn är det kryssning! Nu ska det kryssas igen... hehe. Den här gången med Pethra, Martin, Lilian och Patrik.
Det ska bli så roligt! Mest ser jag fram emot lunchbuffén på söndag. Hahaha. Nej då.. men lite.. ;)

Snart kommer älskling hem och då ska det sågas lister. Sen är sovrummet klart! Inflytt idag... häääääärligt. Blev så fint så.
Eller klart är det ju inte. Ska upp grejer på väggar och så. Och gardiner. Men golv, tapeter och lister kommer va klart. =)

Nej om man skulle lägga sig och läsa bredvid det sovande barnet.

Trött som få

  
Kämpar med att äta upp kexet...


.. kanske man hinner...


Nej fan.. hann inte...

Haha. Lilla skrutt. Satt här o åt mellis medan jag åt lunch. Riktigt trött. Han sov bara typ 45 min i förmiddags och ville absolut inte sova mer då, men nu orkade han inte mer... Älskade unge. =)

Bättre kondis

Precis varit ute och sprungit. Det märks att konditionen blir bättre och bättre. Idag sprang jag hela rundan MED Cicci, inte 500 m bakom. Haha. Sista 200 m spurtade hon så det var ju jag också tvungen att göra. Rätt död när jag kom fram. Hehe
Men det är skönt att ta ut sig... det är bara så man kan bli bättre. ;)
På onsdag blir det skogen! 5 km. Ska bli kul att se hur mycket jag klarar, eftersom jag vet att jag klarar 4,2. Men det är med nöd och näppe också...

K håller på att tapetserar vårt sovrum. Han har lagt golv också. Så duktig så. =) Och det kommer bli sååå fint.

Idag bokades tjejkryssningen! 31a oktober smäller det. ;) Vi blir 14 st i olika åldrar. Ska verkligen bli skitkul!
Men först, parkryssning nu på lördag. Haha. White trash? ;)
Nej då, man får tänka så att det inte blir så mycket annat festande nu... Det blir den här kryssningen, sen Madelens 30-års fest i slutet av september, sen tjejkryssning i slutet av oktober. Däremellan blir det inget. Inte för min del iaf. 1 gång i månaden är väl inte så farligt. Vi har ju ändå festat rätt "ofta" om man jämför med andra småbarnsföräldrar vi känner. Nu vill jag ha en lugn och skön höst med Kristian och Ville. Njuta av sista tiden som mammaledig...

Och apropå Ville. Han blir bara roligare och roligare... så jäkla skön unge. =) Fan vad jag älskar honom.
Min skrutt. Vår skrutt.

Imorse fick Jocke och Johanna sin egen lilla skrutt. En tjej blev det. Vikt och längd vet jag inte, men allt hade gått fint. Lustgas is the shit, enligt henne. ;)

I lördags var vi hos Anna, Niclas o Astrid. Käka tacos och spela TP. Kim var också med.
Ville var lite lagom uppspelt sådär, så han fick leka till en åtta, sen somnade han tjugo över åtta och sov hela natten till halv åtta. Hääärliga unge.
Det var hur som helst skitmysigt hos dem. Dumt att man inte träffas sådär oftare. Bara är. Skrattar och bara är.

Oh justja. Ska på bröllop. Och inte vems bröllop som helst, utan Lilians bröllop. Andersson alltså.
Otippat? Jag vet. Men det ska bli roligt och jag ser fram emot att öppna upp dörren igen.
Tänk vad man förändras när man får barn... Hade jag trott för 2 år sedan att jag skulle gå på hennes bröllop? Nej.
Inte ens för 1 år sedan. Jag trodde nog att dörren var stängd helt enkelt. Jag har ju t o m varit rätt så tvär när hon försökt ta kontakt och bli vänner igen... Men nu känns det annorlunda. Jag vet knappt själv vad jag varit arg över. Jag vill inte vara arg mer. Jag saknar henne. Punkt.
Vi ska dock bara till kyrkan. Bröllopet är i Katrineholm och dagen efter ska Kristian tillsammans med grannarna här fixa taket och rännorna och allt vad det är... Och jag vill inte stanna själv på festen. Är för mycket av en outsider för det nuförtiden.
Sen vill jag heller inte att det på nåt sätt ska bli konstigt på hennes egen bröllopsfest. Vem vet när vi fått i oss lite om det ska pratas och allt... Inte läge för det på ett bröllop. =) Men jag känner att det ordnar sig. Jag får se henne gifta sig iaf och det är stort. Första steget är då taget. Sen som hon själv sa, lite vin en kväll sen känns inget konstigt mer. ;)

Picasso?

  
Köpte kritor och ritblock idag. Det blev förstås en fantastiskt fin tavla som vi ska hänga upp. =)

  
Krusbär är grejer det.


Nu bär det av mot äventyr!


Vid lekstugan i lekparken.


I färd med att äta sten. Fick förstås inte göra det.


Hittade en basketboll i lekstugan.


Men lite tung var den nog allt.. ;)


Ikväll ska vi hem till Anna, Niclas och Astrid. Äta taco och spela spel. Myspys helt enkelt. =)

Tog sin lilla tid

Nu sover skrutt igen. Tog bara 35 min att söva honom. Pust. Han var hur pigg som helst, men jag vet ju samtidigt att om han inte sover nu, så är han svintrött vid kl.17 och natten blir helkonstig. Ska väcka honom om en 10 min och dra till svärisarna.

Vi var ute och strosade i lekparken en stund innan han skulle sova. Han vill bra gärna gå in i andras hus som har dörrarna öppna. Hehe. Mycket roligare att kolla på andras saker förstås...

Ikväll vill jag äta chips. Varför är allt det goda så dåligt? =(


Värsta av de värsta.

Igår när vi var ute och sprang så tänkte jag för mig själv att vad skönt det är att inte ha haft mer problem med knäna fastän jag bara sprungit på asfalt de senaste typ 10 gångerna. Nåja, idag har jag ont i benhinnorna... Suck.
Men nu klarar jag iaf rundan här "utan problem". Nu är det bara öka takten som gäller.

Drömde den värsta mardrömmen av de alla inatt. Ville fanns inte mer... =(
Det är det värsta jag någonsin har drömt... Den känslan jag hade i drömmen... fyfan.
Kramades och gosades extra mycket imorse och jag kan inte sluta. Idag är det stora gos-dagen här hemma. Älskade älskade skrutt.

Nu är det snart dags för att sova en stund. Jag tänker passa på och sova jag med. Han sov jättebra inatt, nästan 12 timmar, men jag somnade rätt sent, så man får skylla sig själv.. Ikväll blir det tidigt! Eller ja... vi skulle ju titta på American Pie - The wedding kl.21, så så jäkla tidigt blir det ju inte kom jag på.

Jag börjar längta till Ullared! Haha... Det ska bli så nice. =)

Ett par vakna nätter

Niko: Bed & Breakfast låter urmysigt... Det tycker jag absolut att du ska unna dig. Läsa en god bok och bara vara! =)
Hade jag haft råd hade jag följt med! ;)



Springandet gick skitbra. Sprang hela rundan och hela vägen hem också. Niiice. På´t igen ikväll.

Om 3 timmar kommer Villes polare hit. Lek-gruppen. ;) Föräldragruppen... mammagruppen... ja. Ni fattar.
Men innan det ska han och jag gå o sussa en stund, för inatt var ingen bra natt. Han var vaken från 03:10 till 05:10.
Natten innan mellan 02 och 04. Vad händer? Dessutom vill han upp halv sju idag, fastän han var vaken sådär inatt. Lilla huligan. Nåja, jag tror det handlar om att han sovit dåligt på dagarna de 2 senaste dagarna. Måste vara mer noga med att han sover eftermiddag också. Svårt, för det är ju oftast då man gör grejer. Är iväg och så.

Lärt sig vinka har vår lilla plutt gjort nu. Den 14e aug för att vara exakt. Då vinkade han hej då till sin mormor för första gången. Övning ger färdighet. ;)

Nej, sova!



Ångest och tankar

Fan va det ska bli skönt att komma igång med springandet igen. På måndag kör vi vidare... Jag tror verkligen jag behöver den tiden 2 ggr i veckan. Komma hemifrån (låter illa men jag menar det inte illa) och bara få lite egentid.
Jag älskar verkligen att vara hemma med Ville och jag älskar ännu mer när vi hela familjen är hemma och bara är, men nu under semestern har det ju såklart inte blivit så mycket egentid och det börjar märkas...
Jag tror mig inte ha behovet av att få vara ensam en stund, men jag tror nog behovet finns därunder ändå.

Jag får rå-ångest för att det bara är ca 5 mån kvar till jag ska börja jobba... Tror absolut det blir bra när jag väl kommer in i det, men dels har jag missat så mycket och dels är halva arbets-styrkan utbytt inklusive chefen. Det blir lite som att börja om... lära om. Visa på nytt hur man jobbar och att man vill framåt.
Men det blir bra, det tror jag.
Kommer sakna att vara hemma med Ville... och det skär verkligen i hjärtat av att veta att han kommer vara hemifrån hos (nu) okända människor stora delar av dagarna. Och tänk om vi inte får den förskole-platsen vi vill ha... huuu.. Nej, jag accepterar inget annat. Han ska in där vi vill.

Varför egentligen gå och oroa sig innan det väl händer, det är bra dumt. Det kommer ordna sig.

Just nu skulle jag bara vilja sova bredvid Ville och Kristian. Sova många långa timmar och vakna superglad.
Kristian jobbar kväll, men kommer ju hem om några timmar. Ville sover så himla bra i sin egen säng nuförtiden, så att ta över honom baraföratt, det gynnar inte direkt honom. Bara mig. Men ibland måste man.. Jag saknar tiden då han alltid sov i våran säng, samtidigt som det är superbra att han sover gott i sin egen. Vad vi gjorde innan han kom, det undrar jag ibland. Hur hade livet sett ut om han inte kommit till oss? Vill knappt tänka tanken... Jag kommer för evigt vara tacksam över det underbara lilla liv vi skapat och får leva med.

Det är svårt att inte röka när man inte mår toppen.

God sömn

Som tur är så verkar den bra sömnen hålla i sig. Thank god for that. Inatt var ännu en skitbra natt. 11 timmars sömn utan problem för vår älskade lilla Ville. Eller ja, problemfritt vet jag inte om man kan kalla det ut i fingerspetsarna.
 Vi var på tjejträff hos Johanna igår. Ville somnade i godan ro halv åtta i vagnen. Efter ett par timmar hör jag honom gråta, kommer ut i köket, då sitter han på golvet. Han har hasat sig ned från vagnen så han landat med rumpan på golvet. Han låg på mage i vagnen alltså och den här flärpen för benen hade jag tagit bort så han skulle få plats att vända o ha sig.
Nåja, ingen fara skedd, han somnade om så fort jag tog upp honom. Men ändå...

Idag blir det playdate hos Pethra o Axel! =)

Sov sött

Nu har Ville slagit rekord igen. Aaaaah va jag hoppas på att detta fortsätter. Han sov 18:55-08:10, utan minsta ljud. Över 13 timmar i sin egen säng utan att säga till. Älskade älskade lilla barn.
Jag är väldigt glad över att jag gick och la mig i tid, så jag också fick sova ut. =) Somnade halv elva igår.

Igår fick Ville en fåtölj. Den älskar han. =)




Just chillin´   ;)

Lillebror



En bild säger mer än tusen ord.

Mössor



http://www.alskadehjartegryn.blogspot.com



Tävling om superfina mössor!

Sagostigen



Nu bär det av!


Här går de på rad.

     
Klappar får i början.


Rödluvan.


Familjen Levin/Holmstedt.




Axel o Pethra.


Ville och mamma.


Studsmattan var ingen hit alls.


Liten skrutt. =)


För liten för bilarna, men provsitta går ju.

Bilder bilder bilder

  

Har ju glömt lägga in bild på fina cykeln Ville fick i 1-års present av farmor, farfar och farbror Robin. =)



Glad och busar med pappa


Vår glada lilla skrutt...


Men det kan vända fort! ;)

  
Han tog fart och körde in i mormor. Busunge!

     
Sen skratta han förstås. Hehe


Sen sprang han och hämtade vatten som han stänkte på mormor.

  
Han fick dock igen sen... ;)


Vindruvor är gott.


Hallon också... ;)


Snacka om hund-ögon?


Man vill ju såklart hjälpa till...

     

  
Ville och morfar.


Gissa vad han har hittat här då? ;)


Smidigt?


Vattenmelon är livet.

  
Ville och pappa.


Haha.. lilla älskade busunge...


Bilder från själva kräftskivan blev det inga direkt bra av. Ni får hålla till godo med bilder på skrutt. ;)


Kräftskiva

Igår var det en liten kräftskiva hos mamma och pappa dådå. Mycket trevligt och väääldigt gott krubb! Vi var inte så många, 13 st tror jag. Fast ja, 11 egentligen. Sofia och Dennis ville inte vara med speciellt mycket.
Ville var duktig och somnade vid halv åtta, men det tog ca 20 min längre än vanligt att få honom att somna.
Men det lär ha berott på att han var så uppspelt. Han sov hur som helst bra sen och vaknade kl.07 imorse. That we like.
Nu sover han igen. Vi kom nyss hem från Maxi han och jag. Kristian sover fortf. han... Hur många öl fick han i sig egentligen? ;)

Vi körde 5-kamp igår, där mitt lag förlorade. Tror jag? Fick aldrig nåt riktigt svar på den frågan. Jag var inne och la upp kräftor när det avgörande skedde. Det var boccia, kubb, pilkastning, ringkastning och golf, som gällde. Kan säga att det bara var kubb och pil man ens gjorde någon slags nytta för laget. ;)
Nåja, det var iaf roligt! Ville tultade omkring där och försökte sno kubb-stockar. Min lilla skrutt.

Vid en kvart i tolv rörde vi oss hemåt. Mätta och belåtna efter en rolig dag/kväll. Jag och Ville stupade i familjesängen och Kristian passade på att vara uppe och kolla tv eftersom det var hans sovmorgon idag. Alltid när han ska titta på tv så pass sent så somnar han på soffan, så därför passade jag på att ha Ville hos mig. =)

Idag blir det 2-års kalas först, sen måste vi vara ute och leka Kristians sista semesterdag. Det ska göras en del här hemma också, men vi prioriterar solen. =)

I fredags var vi på sagostigen. Mysigt värre! Ville höll sig vaken hela tiden så då blev det ännu mysigare. =)

Lägger in bilder från sagostigen och kräftskivan senare. Inte hunnit kolla igenom dem.

Bättre sömn

Nattade nyss Ville. Sjöng Trollmors vaggvisa 5 ggr. Innan jag sjungit klart den 5:e gången sov han djupt... det är bra grejer det. Plus att han imorse sov till halv åtta. Bra dag helt enkelt.

Han verkar ha börjat sova lite bättre nu, längre på morgonen och vaknar inte på natten (om han gör det så är det en gång för nappen). Halv sju i 2 dagar och nu imorse halv åtta. Hoppas det håller i sig. Mitt mål har ju varit att han ska sova till minst kl.07, men halv sju är definitivt bättre än halv sex.

Vi kom rätt nyss hem ifrån Lucas 1-års kalas. Så mysigt med alla småttingar. Oj va roligt de kommer ha under kalasen sen när de blir äldre. =)

Ville verkar vara så gott som bra nu. Hostar lite ibland, men det är absolut ingen fara.
Vi skulle ju då ha åkt till Skövde i tisdags, men natten mellan söndag och måndag började han bli krasslig och på måndagen hade han feber. Inte mycket, men feber ändock. Så vi stannade hemma. Vilket va tur för även mig, för på tisdagen fick jag förjävla ont i övre magen. Tog mig en tablett och efter ett par timmar var det bra igen iof, men det är alltid skönast att vara hemma när man inte är på topp.

Anyway, nu mår vi bra igen. =) Bra det, för imorrn bär det av till Sagostigen med familjen Andersson/Pettersson och familjen Levin/Holmstedt. Mys.

På lördag blir det kräftkalas hos mamma och pappa. Fast bara familjen den här gången. Tänk va mycket folk det alltid var när de hade de stooora kräftkalasen. Ojoj.

Nej nu ska jag passa på att spela lite Crash Bandicoot!

        

  

Leker i lekparken utanför oss. Hur skönt som helst med en bra lekpark 10 m utanför uteplatsen. =)

     
Allt brum-brum är roligt.


Men rutschkana är fortf. ingen hit. Alls. =)





Älskade solstråle vad du är underbar.

Coolingar

Världens bästa grabbar!




RSS 2.0