Dissar krogen

Jag har fått en NY fin cykel. Röd är den och alldeles alldeles underbar var den att cykla på. The story är att mamma egentligen köpte cykeln till bror Donny. Jag skojade om att han kunde få min istället, att vi kunde göra ett byte.. för min är blååå.... hehe

Lång historia kort, han var hit och testade min och gick med på bytet, med en kebabtallrik från Billy Boys emellan. Jag är HUR nöjd som helst. Tack mamma, tack Donny!

Så idag cyklade Ville och jag till förskolan i den nya fina röda cykeln. Gick hur bra som helst och jag kände mig mycket stabilare med den. =D

Gick däremot inte skitbra att lämna Ville... men ja.. de gånger han gråter o skriker är så oerhört få nu, så man får vara tacksam för det iaf. Dessutom var det på gården bredvid han lämnades(planeringstimme för hans avdelning på måndagar), hos en lärare som jobbar på alla olika avdelningar så det var ju ingen ordinarie för honom. Plutt... =/ Nåja, han slutade iaf att skrika innan jag var därifrån, så jag vet ju att han blev glad sen.

Helgen då. Vi var ute och firade Gittan som fyllde 30 år i fredags. Vi började med att åka in till Christian för lite fördricka, eftersom vi skulle ses så sent på restaurangen. Maten var toppen, som alltid på Papas Tapas. Svingott är det verkligen. Där var det jättetrevligt på alla sätt och vis! =)

Sen gick det utför, som det alltid gör när man hänger på till Harrys. Hade inte Gittan fyllt 30 så hade jag inte följt med, jag veeeet ju att Harrys inte är stället för mig. Dit går man om man vill dansa och det vill ju inte jag. Jag dansade iof ändå, men det var ju för att slippa stå själv som ett fån i ett hörn. Hehe. Vid halv två kände jag att nu vill jag hem, så vi drog o åkte taxi hem.

Det som är det värsta är ju att dagen efter OCH idag måndag, blir förstörda när man dricker. Även om man tycker sig dricka bara lite, så blir man trött.

Nej, jag vet nu varför jag knappt festar längre, det är inte för att jag pluggar, det är för att det helt enkelt inte är värt det. Vid ett tillfälle på dansgolvet, när jag såg alla fulla människor, de blinkande lamporna, den dundrande musiken, så tänkte jag bara "vad fan gör jag här? varför är jag här när det jag vill mest i hela världen är att vara hemma med Ville?"

Det var absolut inte sällskapet alltså, det var bara toppen-människor med och som sagt, på Tapas var det ju jättetrevligt. Men krogen.. Om man bara kunde sitta nånstans o kunna snacka, då vore det en sak, men det kan man ju inte på Harrys. Man måste skrika allt och ska man beställa i baren får man böja sig fram och skrika vad man vill ha. Varför är musiken SÅ hög?!

Jag är en hemma-tjej. Både när det gäller utan alkohol och med alkohol.

Kommentarer
Postat av: Zandra

Håller fullständigt med dig! Kul ibland att festa men det är förfesten som är kul! Bara att inte, vi har blivit vuxna ;-)

2010-05-10 @ 12:09:35
URL: http://almsson.blogg.se/
Postat av: Denise

Jag köpte hjälm idag! Nu har vi båda snygga röda cyklar och en säker knopp =)

2010-05-10 @ 13:24:47
Postat av: Jag

Zandra: Det är väl så.. man omprioriterar. =)



Denise: Bra där! Vad blev det för hjälm då?

2010-05-10 @ 14:14:23
Postat av: Denise

Blev en från biltema. Var och köpte en dockvagn till Charlotta och passade då på. Hoppas de håller måttet! Den är röd/grå/svart. Så den matchar cykeln, hehe. Funderar dock på att pimpa upp den med ngt klistermärke så den skiljer sig från alla andra som har en likadan.

2010-05-10 @ 22:38:22
Postat av: Donny

Förfesten har ALLTID varit roligast. Oavsett ålder. Man ska fan hålla sig hemma så spar man både humör och pengar!

2010-05-11 @ 21:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0