Nattlampa

Oooh så skönt. Inte alls lika ont i huvudet idag. Nu är det mer som vanlig huvudvärk, inte migrän liksom. Härliga onsdag. Så det blir absolut jobb imorrn.
Och härliga onsdag för idag går jag in i v.14 också. 29 dagar kvar till det stora ultraljudet. Pojke eller flicka? Det är frågan det. Hoppas de ser. =) Fast vi ska ju som sagt ändå på det där 3D-ultraljudet, men det vore roligt att ha en liten aning innan också. Om de ens ser. Om de ens ser rätt. Anyway, jag tror pojke. For real. Feel free att gissa. =)

Jaha då kanske jag kan få lite gjort här idag då. Jag lyckades tvätta en tvätt o hänga den igår och fylla diskmaskinen o sätta på den. Så långt kom jag under hela dagen. Idag ska jag nog klara av en hel del mer.

Kristian var så glad igår när han kom hem från Ikea. Haha. Han hade köpt massa bra grejer tyckte han. Jaa, det mesta var bra. Men lamporna till garderoben kanske var lite överkurs? ;) Nej då, det hade varit bra eftersom han på morgonen inte ser sina kläder för han vill inte tända eftersom jag ska sova vidare. Problemet är bara att han trodde det var såna lampor som går på batterier, men det vare ju inte, så att dra kablar till garderoben kändes inte så aktuellt. Men de var tydligen inte så dyra iaf. Hehe
Och så hade han köpt en såndär "natt-lampa" eller vad man ska kalla det, till mig. Att sätta i jacket i hallen så jag på natten när jag går upp för att kissa, inte behöver tända. Vet inte om jag förklarar så bra. Aja, den hjälpte iaf inatt. Jag tänkte att jag kommer vilja tända ändå, för jag tänder ju inte för att se, jag tänder för att jag är lite rädd för mörkret. Men nej då, det gick så bra så. =) Han är sweet han, min kärlek. Sen vare lite andra behövliga saker. Hyllor till köket, boxar till papper, lampa till hallbordet..

Tror btw att jag känt av lite hormoner nu.. mer än att bara gråta till filmer. Världens attack igår kväll, för ett skämt. Som jag var med själv o skapade. Ja, där ser man. Hehe

Nu står det att vissa kan känna foster-rörelser redan. Det vore coolt!

Kommentarer
Postat av: Pethra

Du har en snäll pojk du. :)

2008-01-30 @ 14:44:13
URL: http://nanoliten.blogg.se
Postat av: Mamma

Du måste dricka mycket vatten nu.

2008-01-31 @ 06:22:25
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0