På smällen

Vad snälla ni äääär R, P och M. =) Men inte bråka nu om hur vacker eller inte vacker jag är. Haha ;)

Gick upp tidigt idag med K. Åt frukost och nyss åkte han iväg till jobbet... Jaa, vad ska jag göra då? Packa vore en idé. Började faktiskt riktigt bra igår. Rensat garderoben och underklädeslådan. Packat ner alla kläder som jag inte kan använda innan fisen är född. Det blev 2 proppfulla lådor det. Hehe
Ska nog ta en liten slant av vår "barnfond" idag och köpa bubbelplast. Så vi slipper diska alla glas och grejer sen när vi ska packa upp allt igen.
Och käre folk, jag ska vara så vuxen och åka till Mekonomen i helgen. De har tydligen rea fre-sön och jag behöver ju en ljuddämpare till bilen. Där blir det också att ta av barnfonden... Hatar det, men vad gör man.
Ajustja... måste ju för fan köpa havandeskapsolja också. Gah. Vår stackars bebis får inga pengar kvar till slut.
Iof ska vi ändra barnfonden till husfonden när vi flyttar, så. =) Ja nej jag vet inte varför den kallas fonden. Det är helt enkelt sparpengar.

Luncha med mamma och mormor idag hos Tom. Det var väldigt bra gravid-mat idag, broccoligratäng.
Sen färga mammas hår.

Såg på mina tider att de satt upp mig på 2 lördagar i rad. Blir så trött. Jag har fått 2 extra lediga dagar med betalt, så jag tog ut dem sista veckan på dagar jag var uppsatt. Det betyder ju alltså att jag vill gå ner i tid, eftersom det börjar bli jobbigt nu. Men så får jag andra dagar istället? Wtf. Klaga eller inte klaga... sista lördagen man jobbar liksom. Men ändå. Why me? För att jag ska vara mammaledig? Det är ingen som helst anledning för mig att sättas upp på fler lördagar än andra. Jag vill ju INTE jobba extra nu. Hmpf. Men visst, det är ju extra pengar såhär i slutet.
Äsch, jag vet inte.

Läste om varför gravida kvinnor inte ramlar framåt. Lite intressant. Tydligen så när vi började resa på oss från aporna så utvecklades en extra ryggkota (i svanken tror jag det stod) för att vi inte skulle kunna ramla framåt med våra extra-magar. Och den kotan gör också att vi som gravida kan svanka 60% mer än vad vi annars kan. Kanske därför det på en del ser ut som att de svankar som faaan när de tar bilder på sin mage? När man gått gravid ett tag, antar jag. Spännande spännande. ;)

Nej då ska jag gå o lägga mig igen. Läsa lite mer ur På smällen. Lite som en bibel det där. Fick den av Pethra när jag blev gravid. Läste ut den ganska direkt, men den är jättebra att läsa ur hela tiden. Går tillbaka till kapitel som intresserar mig för tillfället. Den boken kan jag varmt rekomendera. Även om en del "fakta" är fel eller överdrivna. T ex står det att man INTE får använda Rhinacort Aqua som nässpray. Men på apotekets hemsida står det att man som gravid får det. Kanske var andra rekomendationer då när boken skrevs. Anyway, bra och rolig bok. Den får 5 bebisar av mig. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0