Värderats

Igår blev det klart att det blir hans mamma och pappa som köper våran lägenhet. Banken ville få den värderad innan de fick köpa den för 500´000 tydligen. Löjligt. Vem är de att bestämma vad de ska köpa den för. Om vi nu kommit överens om 500 så är det ju så. Sjukaste av allt var att de också tvingade Helena o Kalle att betala 1800 kr för det. Eh. Vill de värdera den för att veta om de ska låna ut pengar, så tycker man väl fan att de får stå för det själva. Det var ju inte H och Ka som propsade på att värdera den. Anyway, tji fick banken, för den värderades till 500´000. Så nu löser sig allt med det. Kanske blir ännu bättre t o m, för det verkar som att de tar över Kristians lån istället för att vi ska krångla och betala klart det innan vi byter bank. Btw, Nordea sucks. Länsförsäkringar, here we come. =)

Roligt för K att se att hans hårda jobb verkligen betalat sig. Den värderades till 250´000 kr när vi köpte den, typ 2 år sedan. Eller är det 3? My god. Kommer inte ihåg. Haha.
Stambytet har ju självklart ökat värderingen först och främst. Men inte fan har jag sett nån lägenhet här i Måsta ha 500´000 som utgångspris. Nice. Eller nej! Hon sa 475´000, men att den snabbt går upp till 500´000, så sa den som värderade. Undra vad det hade blivit i slutändan... Vad nån hade varit villig att betala.
Men hellre att hans föräldrar bor här. De måste bort från Årby för tusan.

Nu är det sådär igen.. gick upp halv åtta. For what? O jag som är hel-ledig t o m.
Kan ju iof packa lite... Ja det ska jag göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0