Ville 1 år

Så har då Villes 1-års dag passerat. På hans födelsedag i onsdags firade jag och Kristian honom på morgonen. Vi sjöng och det öppnades paket. Vi hade köpt ett tält och en liten röd bil.

  

  
Lite läskigt vare allt det där tältet. Till en början.

     
Men när pappa klivit in så såg det inte alls lika läskigt ut. =)

     
Sen gick det hur bra som helst att leka därinne. Han t o m flydde dit när dammsugaren kom fram. ;)

Förstås så kunde ju inte mormor och morfar hålla sig ifrån att fira honom lite på hans riktiga födelsedag, så de, Sofia och Emmy dök upp en stund och åt tårta de själva tagit med sig. Hehe
Han fick en present då med förstås.


Ville med Emmy och sin present.

Sedan åkte vi och firade Kristians lillebror Robin som fyllde 16 år. Japp, de fyller år på samma dag. Hehe. Nu spelar det inte så stor roll eftersom Robin är så pass stor. Hade varit bra mycket tråkigare om Ville fyllde år på samma dag som typ hans kusin eller nåt, någon som fortf. är liten liksom. Man vill ju ändå att han ska ha lite av sin egen dag. =)

I fredags åkte jag och Ville ut till hans mormor och morfar där vi skulle sova hela helgen. De åkte på countrygala i Sthlm. Kristian var ute med sitt jobb på "semester-firande", eller vad man kallar det. =) Lillebror hämtade dit honom på natten.

På lördagen kom Sandra, hennes sambo Micke och hennes son David på besök. Det var verkligen jätteroligt! Trodde kanske att det skulle vara lite stelt och så. Vilket ja, det kanske var i första början också. Inte mellan mig och Sandra, men det blir ju sådär när man inte känner varandra allihop. Hehe. Nåja, efter att ha åkt till affären och runt halva stan för att komma till bolag och hem till oss och allt vad det var, så åkte vi hemåt och grillade. SÅ jäkla gott! Den där Micke, han är nån slags grillmästare han. ;) Sen blev det lite småfestande och texas hold ´em. Jag tog ett halvt glas rött, sen "festade" jag på cigg och cola light. Hehe
Ville sov för längesen. Han somnade sittandes i matstolen kvart över sex med en majskrok i munnen. Lilla skrutt. =)

1-års kalaset uppdaterar jag senare!

Kommentarer
Postat av: Denise

Med majskrok i munnen, då är man trött! ;)



Va gulligt att pappa får visa att tältet inte var något farligt.

2009-07-16 @ 00:23:56
Postat av: Mamma

Mormors lilla hjärtegull

2009-07-16 @ 08:06:08
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0