Sleepover

Förra fredagen hade vi Vira sov över här. Gick superbra. Verkligen inga problem. Väldigt skönt att veta, för då blir det definitivt fler ggr om ungarna själva får bestämma! =) Och vi med. Supermysigt var det. Pyssel, lek, Pippi- och Mussetittande var det som dominerade dagarna.

  

 
Villes kula och Viras kula

Den här traditionen ska fortsätta har vi tänkt, varje år. Så till slut har småkottarna ett alldeles eget set av egenmålade julkulor. =)

 
Jag och Kristian målade också. Ni kan väl aldrig gissa vilken som är vems. ;)


Nu hänger de så fint i granen. Tänkte först att Viras skulle hänga här också, men sen tänkte jag att nej, hon måste ju kunna se den varje dag, så den hänger hemma hos henne själv. =)

Det är helt sjukt hur väl barnen kommer överens. Ville beter sig ofta som en slags storebror och tillrättavisar Vira i hur man får bete sig. Haha ;) Men mest leker de bara.. och skrattar.. som de skrattar. =)


Lite av en favoritsysselsättning. Jaga varandra runt runt.

Ville var så söt på morgonen när han vaknade. Han sov hos oss och Vira i hans säng. När vi kom ut i hallen så sa han att Vira sover i hans rum. Jaa, sa jag, men Vira sover så vi måste vara tysta. "Jaaa.. Vira sover.." viskade han. =)
Runt 09:15 blev han dock trött på att hon skulle sova bort hela dagen, så då skulle vi upp o kolla. Haha. Hon var dock redan vaken med en bok i handen, så jag vet inte hur länge hon hade varit vaken. Skruttan.

 
Klär granen. De pyntade även med tomtar på fönstren. Blev så fint så.


Tomtarna ska förstås sitta på rad.


Vira hade gjort illa sig tyckte hon, så Ville skulle blåsa. =)

 
Matdags

 
Har en hel del julpynt i Disney-serien nu. Tack vare min snälla mamma. =)

Nu är det ju alltså bara 2 dagar kvar till julafton. Helt sjukt. Och fantastiskt! Imorrn blir en busy busy day. Städas här hemma, slå in de sista julklapparna, baka och göra lite mer julgodis, hälsa på Max (och resten av familjen också förstås. hehe) och sen kanske kanske spela bingolotto på kvällen. Vi får se om det hinns med, det är lite annat pyssel som ska göras också som jag inte kan skriva här. Kort sagt, på julafton ska det inte stressas ett dugg. Lugnt och fint. Fast det säger man ju alltid.. men jämt är det nåt man glömt.

Ville sa förresten att han älskar mig, för första gången igår. Älskade älskade skrutt. Och idag sa han det till sin pappa. =)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Såna små söta skruttar

2010-12-23 @ 08:05:50
URL: http://margoth.blogg.se/
Postat av: Lilian

så fina! :)

2010-12-23 @ 20:30:42
URL: http://lillzan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0