Picture-time

Killarna är i badhuset. Jag pluggar. Gjort delprovet. One down, 2 to go. Plus inlämningsuppgiften förstås.

Igår fyllde mamma år, så då var vi där o åt tacos o fikade järnet. Fy va mycket man kan få i sig alltså? Helt hemskt hur magsäcken har expanderat.. äter äter o äter. Var och provade kläder igår till nästa lördag. Yeah right.

  
Böcker och lego, det är våra ungars gebit det. =) Ibland känns det som man inte gör annat än läser böcker tillsammans. Men det är ju bara bra, så jag klagar inte.

  
Ville lär Vira hur man kladdar.

 
Skålar/durkslag/lådor .. på huvudet passar allt!


Ooops.. äter kvällsmacka framför tvn. ;) (han blir mer och mer intresserad av tvn, men försöker att inte ha på den för mycket eller för länge)


Borstar rätt bra nu. Slutdragen står ju vi för förstås.


Dryg?


Glad i nästa sekund dock. =)


Finurlig liten skrutt.


Ritar. Eller nåt.


Vira äter hårdmacka för första gången. Gick så bra så. =) (fick en glimt av hur det kan se ut sen om hon också hamnar på samma förskola som Ville. Hemma, vid köksbordet o de två äter mellis. =) )


Nu är vällingavslutet på kvällen for real sedan några veckor tillbaka. Han behöver det inte och verkar heller aldrig ha saknat det nu. Förutom när han var sjuk, då var det ju förstås enkelt att ta till. Men annars äter han bara välling på morgonen och sen vanlig frukost också. Vill ändå inte sluta med vällingen helt... den är som sagt enkel att ta till när inget annat funkar.

Jag förstår inte riktigt när vi ska hinna inhandla fodrade och ofodrade gummistövlar. Skulle VERKLIGEN behöva ha det på måndag till förskolan. Det blir ju stora sjöar överallt nu när all snö smälter. Men han måste ju vara med när vi ska köpa. Kanske kan hinna imorrn. Tuna stänger ju kl.17 och vi ska vara på kalaset kl.14. Lär ju inte vara där 3 timmar, så ja, nu löste det ju sig då. Allt ordnar sig alltid.

Jag ska ju lägga in bilder från Axels 2-års kalas också! Inte hunnit gå igenom dem, men anyday now!

Nu längtar jag till påsk. Påååskmaaat... awghawgh.. gott!

Kommentarer
Postat av: Lilian

så fina bilder!

2010-03-21 @ 11:22:56
URL: http://lillzan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0